Ροή Ειδήσεων:

Ηρακλής - Πιερικός 3 - 0: η συνέντευξη τύπου

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ντούσαν Μιτόσεβιτς (προπονητής Πιερικού): «Πολύ περίεργα τα συναισθήματά μου που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την μεγάλη σε έκταση και καθαρή νίκη που πέτυχε.

Εμείς μείναμε από νωρίς με δέκα παίκτες. Αυτό ήταν και το τέλος του αγώνα. Αμέσως μετά ήρθε και το πρώτο γκολ του Ηρακλή και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να καταφέρουμε κάτι καλό με δέκα παίκτες, ειδικά σε μία ομάδα όπως ο Ηρακλής που έπαιζε καλό και στρωτό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία και ένα ακυρωθέν γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο γενικά δεν ήμασταν καλοί, μείναμε από δυνάμεις. Ο Ηρακλής μας πίεσε το 2-0 ήρθε γρήγορα και τελείωσε το ματς.

Εμείς πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δουλειά, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, να γυρίσουμε σελίδα και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια.



Γιώργος Στράντζαλης (προπονητής Ηρακλή): «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Αλέξη και θέλω να πω πως για όσους έφυγαν νωρίς χίλια χρόνια Ηρακλής», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι…
«Καταρχάς είναι χαρά και τιμή μου να είμαι δίπλα στον μίστερ (σ.σ. Μιτόσεβιτς ), ο οποίος είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του Ηρακλή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα του. Εύχομαι στον ίδιο και την ομάδα του να επιτύχουν τους στόχους του.
Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία διάθεση να κλειστεί πίσω.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος αφαιρεί πάρα πολλές δυνατότητες και αξίες που έχει η ομάδα μας.
Είχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μία ορθόδοξη ανάπτυξη. Βέβαια και πάλι είχαμε δύο στιγμές αδράνειας, στη μία ο τερματοφύλακας μας έκανε μία καταπληκτική απόκρουση.

Κρατάμε τους βαθμούς και αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Σε τρεις μέρες αντιμετωπίζουμε, έναν αντίπαλο με ιστορία.

Σημασία για εμάς έχει ο τρόπος που έρχεται η νίκη. Μας δίνει ώθηση αυτό. Θα πρέπει να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και έχει μεγάλη σημασία το πόσο σωστά αντιδράσαμε όταν έμεινε ο αντίπαλος με παίκτη λιγότερο».

Για τους ξένους παίκτες του Ηρακλή, είπε: «Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά αυτά ανεβαίνουν. Κάνουνε μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να ανεβάσουμε την φυσικήτους κατάσταση και αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε μέσα από τα παιχνίδια».
Κλείνοντας σε ότι αφορά τους τραυματίες, είπε: «Γίνεται προσπάθεια μεγάλη και ίσως την Τετάρτη έχουμε μία με δύο περιπτώσεις παικτών που να είναι μαζί μας στην αποστολή».

Δημήτρης Παπαστεργίου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη. Είχαμε μία κακιά στιγμή, με την αποβολή του συμπαίκτη μου. Την θεωρώ τραβηγμένη. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε και κάναμε δύο καλές φάσεις.
Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Να ανατρέψουμε αυτή την εις βάρος μας κατάσταση. Είμαστε στις τελευταίες θέσεις και πρέπει επιτέλους να δούμε μία άσπρη μέρα».

Χάρης Σαράφογλου (ποδοσφαιριστής Ηρακλή): «Ηταν μια σημαντική νίκη για δύο λόγους. Πρώτον για τον ψυχολογικό τομέα, καθώς γινόμαστε πιο δυνατοί και δεύτερον γιατί οι τρεις βαθμοί μας φέρνουν πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα» είπε ο 19χρονος άσος και πρόσθεσε: «Παίξαμε ορθόδοξα και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, κάτι που είχε ως συνέπεια να πάρουμε μία εύκολη νίκη».

Οσο για την εμπειρία που ζει αυτές τις δύο εβδομάδες, επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος, που μετά από τόσα χρόνια επιτέλους μπορώ να βοηθήσω την επαγγελματική ομάδα. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να φτάσουμε γρήγορα στην άνοδο».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved