Ροή Ειδήσεων:

Άλλη μια εξευτελιστική ήττα υπέστη ο Πιερικός στο Καυταντζόγλειο

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012



Άλλη μια εξευτελιστική ήττα υπέστη ο Πιερικός στο Καυταντζόγλειο με 3-0 από τον Ηρακλή, (από τριάρα σε τριάρα) η μόνη και πολύ καλή ευκαιρία για γκολ για τον Πιερικό ήταν το εξαιρετικό σουτ στο 30'με τον Fabinio, αλλά ο Χουάντερσον είπε όχι με την καταπληκτική του επέμβαση.

Οι καλύτερες φάσεις και γκολ του αγώνα:

7' Μακρινό σουτ του Λόπεζ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τόλιου.

10' Με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Πιερικός καθώς ο Δεσποτόφσκι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά!

13' ΓΚΟΛ! 1-0: Από κόρνερ του Σουλίδη, ο Στεφανίδης δε βρήκε τη μπάλα, όμως ο Ντε Σόουζα από κοντά σκόραρε, με τους παίκτες του Πιερικού να υποστηρίζουν ότι χρησιμοποίησε το χέρι.

30' Σπουδαία ευκαιρία για τον Πιερικό με τον Φαμπίνιο να κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και τον Χουάντερσον να διώχνει σε κόρνερ.

32' Πάσα του Λόπεζ στον Στεφανίδη, πλάσαρε συρτά αυτός, αλλά ο Τόλιος έπεσε και μπλόκαρε.

45' +2' Ο Πιερικός πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Ντάνι, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

53' ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Στεφανίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι μετά από ενέργεια και συρτή σέντρα του Μπανγκουρά και με προβολή έκανε το 2-0.

74' Έμμεσο φάουλ για τον Ηρακλή καθώς ο Τόλιος απέκρουσε με τα χέρια γύρισμα του Ντόικιτς. Το έμμεσο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

79' ΓΚΟΛ! 3-0: Ύστερα από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Μπανγκουρά από δεξιά, με γυριστό σουτ ο Χόβε από κοντά έκανε το 3-0 για τον Ηρακλή.

88' Από κόρνερ του Σεχολάρι, ο Δήμου έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντάνι έπιασε τη δεύτερη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

90' Κόρνερ του Νατσιόπουλου, κεφαλιά του Βαγγελόπουλου, η μπάλα άουτ.

90' + 1' Μακρινό σουτ του Ντάνι που πήγε να "κρεμάσει" τον Χουάντερσον, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Χουάντερσον.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Σουλίδης (76' Νατσιόπουλος), Μίχος, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Στεφανίδης, Σαράφογλου (46' Χιονίδης), Βουτσιάς (46' Μπανγκουρά), Χόβε.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ντόικιτς, Λαζαρίδης, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο (80' Καραγκούνης), Ντάνι, Κόιτς (66' Ίτσιος), Σεχολάρι, Καθάριος (73' Παπαστεργίου).
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved