Ροή Ειδήσεων:

Ισοπαλία στο Σιδηρόκαστρο ο Αιγινιακός, μπορούσε την νίκη

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012




Με ένα βαθμό στις αποσκευές του επέστρεψε στη βάση του ο Αιγινιακός, αναδεικνυόμενος ισόπαλος 2-2 στο Σιδηρόκαστρο με τον ομώνυμο Εθνικό. Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου αν και έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 3' με γκολ του Γιαλαμή, ισοφάρισαν με τον Έξαρχο στο 20' και πήραν το προβάδισμα στο 30' με τον Μποταΐτη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Γαϊδαρτζή στο 70' έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο 20΄ έπειτα από χέρι του Πετρίδη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής, κ. Δάγκος από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής υπέδειξε πέναλτι. Ο Έξαρχος εκτέλεσε, ο Γαβριηλίδης απέκρουσε, ωστόσο στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σκόραρε. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30΄ ο Μποταΐτης εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας πέτυχε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε καλές στιγμές με Γαϊδαρτζή και Ασλανίδη και το γκολ ήρθε στο 75΄ όταν έπειτα από σέντρα του Ρούμπου ο Γαϊδαρτζής...άνοιξε λογαριασμό για φέτος και με κεφαλιά πέτυχε το 2-2.

Στο 83΄ σε μια στιγμή έντασης, τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ Έξαρχου και Γιαλαμή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο παίκτης του Αιγνιακού που απώθησε τον αντίπαλο του.
Μάλιστα στο 88΄ το Σιδηρόκαστρο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, ωστόσο το γκολ του Γιαλαμή ακυρώθηκε ως οφσαϊντ σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση.

Εθνικός Σιδηροκάστρου (Νίκος Γάδος): Γαβριηλίδης, Φίλων, Καρυπίδης, Πετρίδης, Γκάγκας, Ρούβας, Κουκούτσης (80' Τσεμπερίδης), Μουτίδης (46' Στόικος), Γιαλαμής, Γαϊδαρτζής, Ασλανίδης (70' Μπουζούρας).

Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Σακελλαρίδης, Αχαλινόπουλος, Τασίδης, Λιόλιος, Ραπτόπουλος (74' λ. τρ. Κυρτέγος), Μπουζούκης, Μποταΐτης, Μητράκας, Καθάριος (85' Σαββίδης), Εξαρχος, Πλατάκης (70' Αποστολίδης).
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved