Ροή Ειδήσεων:

Βαλίτσες ετοίμαζε χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Βαλίτσες ετοίμαζε χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, καθώς από σήμερα ξεκινά μεταγραφικό ταξίδι. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του enwsi.gr, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να τσεκάρει δύο ποδοσφαιριστές. 

Η μία περίπτωση αφορά επιθετικό και είναι για άμεση συμφωνία και προσθήκη στην ομάδα και η δεύτερη επιλογή έχει να κάνει με στόχο που αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν και θα έχει καλοκαιρινό ορίζοντα.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο «Μίλο» θα ταξιδέψει σήμερα για το Βέλγιο, όπου θα παρακολουθήσει παιχνίδια που γίνονται εκεί για το Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα, η Μπριζ υποδέχεται την Ελσίνκι, ενώ υπάρχει και το ματς της Σταντάρ Λιέγης με τη Φέγιενορντ. Στην ΑΕΚ έχουν εντοπίσει κάτι πολύ καλό στο Βέλγιο και δεν είναι τυχαίο πως πριν από λίγες ημέρες υπήρχε πρόθεση για να γίνει το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς, μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο «Μίλο» θα δει τον παίκτη που θέλει, που φαίνεται πως είναι δύσκολη περίπτωση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία, ήδη διεθνή και άκρως εξελίξιμο. Στη συνέχεια δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί στην Ιβηρική. Στην Πορτογαλία (ενδεχομένως και με ένα πέρασμα από την Ισπανία), θα έχει επαφές και με ακόμα μια επιλογή που έχει τσεκάρει για την ομάδα. Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα ενημερώσει τους Μπάγεβιτς και Δέλλα και θα αποφασίσουν από κοινού για τις κινήσεις τους.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved