Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός Αρχέλαος – Κομοτηνή - Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014


Κώστας Παπαδόπουλος: «Καλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Αναστάσης Πρισκομάτης:
«Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε την νίκη και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να το κάνουμε και σε ένα γεμάτο γήπεδο»

Στη δέκατη αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας και ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη την ομάδα της Κομοτηνής.

Αναμφισβήτητα και το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τόσο οι ομάδες που ατενίζουν την Α2 εθνική κατηγορία, όσο και αυτές που θέλουν να αποφύγουν την πιο κάτω κατηγορία, κάθε Κυριακή δίνουν μια πραγματική μάχη.

Για το επικείμενο παιχνίδι η ομάδα της  Κατερίνης συνεχίζει την προετοιμασία της και όλοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τζίμα και Κοϊμτζόγλου και κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

Τέλος, για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές Κώστας Παπαδόπουλος και Αναστάσης Πρισκομάτης, δήλωσαν:

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας έχασε δύο παιχνίδια από ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και έχουν βλέψεις για άνοδο. Την Κυριακή στον αγώνα με την Κομοτηνή πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι μια ομάδα με παλιούς έμπειρους παίκτες, αλλά δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Επίσης καλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Αναστάσης Πρισκομάτης: «Μετά από τρεις αγώνες που δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού αισθάνομαι πολύ ωραία που επανήλθα. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην Κομοτηνή, μια ομάδα με μακρά ιστορία στο μπάσκετ στην Α2 και Β' Εθνική, όπου θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε την νίκη και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να το κάνουμε και σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Τα άλλα παιχνίδια της Β΄ εθνικής κατηγορίας: Φοίνικας Λάρισας – ΧΑΝΘ, Προμηθέας Πατρών – Άργος Ορεστικό, Τιτάνες Παλαμά – Αργοναύτης, Ασπίς Ξάνθης – Πευκοχώρι, Στρατώνι – Αίας Ευόσμου, Ανατόλια – Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Η βαθμολογία: Μαχητές Δόξα Πεύκων 18, Πευκοχώρι 16, Προμηθέας 16, Φοίνικας Λάρισας 15, Αργοναύτης Καλ. 15, Τιτάνες Παλαμά 14, Άργος Ορεστικό 14, Πιερικός Αρχέλαος 13, Ανατόλια 13, Αίας Ευόσμου 13, ΧΑΝΘ 12, Στρατώνι 11, Ασπίδα Ξ. 10, Κομοτηνή 9.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι την υποστήριξή τους εξέφρασαν και ο χορηγοί - υποστηρικτές του Πιερικού Αρχελάου κ.κ. Ευδοξία Γκούλη - Γεώργιος Σταυρίδης και Μάρκος Κουλούμογλου, οι οποίοι στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Ευδοξία Γκούλη - Γεώργιος Σταυρίδης – ΕΡΜΗΣ – Διαχείριση Πολυκατοικιών & Κατανομές Κοινοχρήστων: «Είναι τιμή μας να στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, που με σταθερότητα και συνέπεια αντιπροσωπεύει την πόλη μας εδώ και πολλά χρόνια στο αθλητικό στερέωμα. Μια προσπάθεια που ουδόλως τυχαία δεν είναι αν αναλογιστούμε την εντατική δουλειά που γίνεται από τα τμήματα υποδομής κιόλας, τα οποία επανδρώνουν με επάξιους και καταρτισμένους αθλητές την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Ας ευχηθούμε λοιπόν στην ομάδα που όλοι αγαπήσαμε, καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλει να μας κάνει υπερήφανους, εμάς και ολόκληρη την πόλη μας».

Προσεχώς www.ermisonline.gr

facebook: Ερμής Κοινοχρηστα Κοινοχρηστα

Μάρκος Κουλούμογλου – ιδιοκτήτης ΕΒΗΛ Α.Ε.: «Με ιδιαίτερη χαρά συνεχίζουμε και φέτος της έμπρακτη υποστήριξή μας στον ιστορικό Πιερικό Αρχέλαο, του οποίου η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής αντιπροσωπεύει όλη την Πιερία. Η πολύχρονη και πλούσια δραστηριότητά που διακρίνεται κύρια από ήθος, έχει μεγάλο αντίκτυπο στους νέους και τις νέες της περιοχής μας και όπως βλέπουμε η πορεία της ανδρικής ομάδας που κύρια αποτελείται από παιδιά της ακαδημίας του, είναι ενδιαφέρουσα και πρέπει να αγκαλιασθεί ακόμη περισσότερο από το φίλαθλο κοινό. Όσο για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κομοτηνή ευχόμαστε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».
www.ebil.gr
 
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved