Ροή Ειδήσεων:

ΠΑΕ Ηρακλής: Προ αποτροπή ψιθύρων και σκιών!

Σάββατο 24 Μαΐου 2014


Την επιστολή που έστειλε στην ΚΕΔ, δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Ηρακλής όταν έμαθε πως δεν θα αντικατασταθεί ο Μάνταλος στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δυο αγωνιστικές σε Χουάντερσον. 

Με 21 παίκτες η αποστολή. (UPD 21:30)

Από την στιγμή που η ΚΕΔ αποφάσισε να μην αλλάξει τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, Σταύρο Μάνταλο, η ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή Διαιτησίας.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: «Κύριοι, Θα θέλαμε να αιτηθούμε την αλλαγή του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου του ΣΔ Αθηνών ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρησης μας με τον Ολυμπιακό Βόλου η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου 2014.
Το όνομα του συγκεκριμένου διαιτητή είναι καταχωρημένο στις συνομιλίες του σκανδάλου των «στημένων» και μάλιστα σε συνομιλία στην οποία έχει καταγραφεί ο πρώην (;) ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος έχει αναφέρει ότι μίλησε μαζί του μετά από παιχνίδι σχετικά με τις αποφάσεις του κ. Μάνταλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο αναφερόταν.
Επικαλούμαστε την πρόθεση σας να διατηρήσετε το κλίμα των πλέι οφ όσο το δυνατόν ηπιότερο και ομαλό και να τηρήσετε τις αρχές του fair play απέναντι στο ιστορικό και λαοφιλές σωματείο μας. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο ορισμός του κ. Μάνταλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και σας καλούμε να πάρετε μια γενναία απόφαση και να τον αντικαταστήσετε. Αλλιώς θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε ότι μια τόσο εξόφθαλμα λανθασμένη απόφασή σας μπορεί να προκαλέσει.

ΥΓ. Η παραπάνω επιστολή θα δημοσιευθεί σε κάθε περίπτωση ώστε να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας ότι ο Ηρακλής έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει κάθε ψίθυρο και κάθε σκιά. Περιμένουμε και από εσάς να πράξετε ανάλογα…».

Η αποστολή για το Σάββατο

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει Ολυμπιακού Βόλου. Ο Έντσο Σκόρτσα αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Ντάριο Ζάχορα συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και μένει εκτός αγώνα. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει πριν την αναμέτρηση η τελική 18άδα: Κηπουρός, Κολίτσης, Κοντέων, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Παληγεώργος, Τάι, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Σκόρτσα, Χιονίδης, Κραγιόπουλος, Σαράφογλου, Αποστολίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Πουρτουλίδης, Χουάντερσον και οι τραυματίες Ζάχορα, Σιατραβάνης.

Δυο αγωνιστικές σε Χουάντερσον

Με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 90 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League ο Χουάντερσον για την αποβολή του στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αιγινιακό. Στο Φύλλο Αγώνα γινόταν αναφορά σε απώθηση αντιπάλο, στοιχείο που προβλέπει την παραπάνω ποινή. Οι «κυανόλευκοι» προτίθενται να καταθέσουν έφεση.
mikriliga.com
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved