Ροή Ειδήσεων:

Στον Τύρναβο ο Άγγελος Διγκόζης

Σάββατο 24 Μαΐου 2014


Ξεκινούν συζητήσεις του Μακεδόνα προπονητή με τον Μπρέζα μέσα στην εβδομάδα. Στο στόχαστρο ο Κωστούλας του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Στον Τύρναβο θα κατέβει την Τρίτη ο Άγγελος Διγκόζης και θα ξεκινήσει νέο γύρο συζητήσεων με τον Βασίλη Μπρέζα για το στήσιμο του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Μακεδόνας προπονητής, που βρίσκεται στην Καβάλα, θα ενημερωθεί για τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες του περσινού ρόστερ, που επιθυμεί να παραμείνουν και στη συνέχεια θα αποφασίσει, μαζί με τους διοικούντες για τους μεταγραφικούς στόχους.

Στόχος ο Κωστούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο και αρέσει, είναι ο νεαρός επιθετικός Λεωνίδας Κωστούλας από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Παράλληλα, σύμφωνα με ενημέρωση της θεσσαλικής ΠΑΕ, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με παίκτη που πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Σύμφωνα με όσα κοινοποίησε ο επίσημος Τύρναβος... "Στα πλαίσια του μεταγραφικού σχεδιασμού, η διοίκηση με τον προπονητή έχει εντοπίσει παίκτες οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά από εκτεταμένες επαφές και συζητήσεις είναι σχεδόν βέβαιη η συμφωνία με πέντε από αυτούς. Επιπλέον, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να έρθει να υπογράψει στην ομάδα του Τυρνάβου ποδοσφαιριστής ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Κυπριακό πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν".
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved