Ροή Ειδήσεων:

Νίκη του Πιερικού επί της Αναγ. Γιαννιτσών με 4-0

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013




















Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Πιερικός, επικρατώντας με 4-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League. Το σκορ άνοιξε στο 14' με αυτογκόλ του Χατζόγλου, ενώ ο Ντάνι στο 17' με πλασέ έκανε το 2-0. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο τρίλεπτο 54'-57' όταν ο Μανίκας με δύο γκολ "σφράγισε" το "τρίποντο" για τους Κατερινιώτες.
 
Οι καλύτερες φάσεις και γκολ του αγώνα:
 
5ο λεπτό:  Κόρνερ του Καρακάσογλου, κεφαλιά ο Σπαθάρας, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Παπατολίκα.
 
9ο λεπτό:  Σουτ του Ντάνι, απέκρουσε ο Λαμπάκης.
 
14ο λεπτό ΓΚΟΛ! 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Μπελόσεβιτς, ο Ντόικιτς με τον Χατζόγλου πετάχτηκαν για κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον παίκτη των Γιαννιτσών και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-0.
 
17ο λεπτό ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από πάσα του Καραγκούνη στον Ελευθεριάδη, αυτός με φοβερή ενέργεια βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ντάνι στο δεύτερο δοκάρι με τον Ισπανό να πλασάρει, τον Λαμπάκη να αποκρούει τη μπάλα αλλά αυτή να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.
 
29ο λεπτό:  Μετά από κόρνερ του Καρακάσογλου, ο Καρπαθάκης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή.
 
33ο λεπτό:  Πάσα του Γιόγιου στον Σιδηρόπουλο, αυτός επιχείρησε να "κρεμάσει" με λόμπα τον εξερχόμενο Παπατολίκα, η μπάλα όμως βρήκε το δοκάρι και απομακρύνθηκε.
 
39ο λεπτό:  Φάουλ του Ίτσιου, κεφαλιά ο Ντάνι, σε κόρνερ ο Λαμπάκης.
 
50ο λεπτό:  Κάθετη πάσα του Καραγκούνη στο Μανίκα, αυτός πλάσαρε, όμως ο Λαμπάκης απέκρουσε με τα πόδια.
 
54ο λεπτό:  Σουτ του Χαρμάνα, η μπάλα άουτ.
 
55ο λεπτό ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Γιαζιτζόγλου άλλαξε ωραία με τον Καραγκούνη, αυτός έδωσε στον Μανίκα ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 3-0 για τον Πιερικό.
 
58ο λεπτο ΓΚΟΛ! 4-0: Σέντρα του Γιαζιτζόγλου από αριστερά, ο Ελευθεριάδης στόπαρε με το στήθος, με έξοχη ενέργεια απέφυγε δύο αμυντικούς και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μανίκα που εξ επαφής έκανε το 4-0.
 
83ο λεπτό:  Πάσα του Σκέμπη στον Κυριακίδη μέσα στην περιοχή, αυτός όμως δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να απειλήσει τον Παπατολίκα.
 
84ο λεπτό:  Διαγώνιο σουτ του Ντάνι, η μπάλα άουτ.
 
92ο λεπτό:  Σουτ Καρπαθάκη από ευνοϊκή θέση, μπλόκαρε ο Παπατολίκας.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Αποστολίδης (75' Νίκου), Ντάνι, Μπελόσεβιτς (37' λ. τ. Λαζαρίδης), Ελευθεριάδης, Μανίκας (60' Κόιτς), Καραγκούνης, Φαμπίνιο, Ίτσιος.
 
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γιάννης Τζιφόπουλος): Λαμπάκης, Χατζόγλου, Σκέμπης, Χαρμάνας (67' Κυριακίδης), Καρακάσογλου, Σπαθάρας, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved