Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός Αρχέλαος: Οι Χορηγοί της ομάδας

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013


Η ΕΡΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ χορηγός του Πιερικού Αρχελάου

Και η επιχείρηση «ΕΡΜΗΣ» που δραστηριοποιείται στις κατανομές κοινοχρήστων και τη διαχείριση πολυκατοικιών είναι ανάμεσα στου φετινούς χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου.

Εδρεύει στην Κατερίνη, στην οδό 16ης Οκτωβρίου 33.

Χορηγοί η Dilos ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

και τα πρατήρια υγρών καυσίμων «ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ»Και η Dilos ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (www.dilosoikonomiki.gr) συνεχίζει τη χορηγική της συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο. Εδρεύει στην οδό Αθ. Βασιλειάδη 1-3, στην Κατερίνη και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής λογιστικών υπηρεσιών στο νομό Πιερίας. Έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό συνεργάτη για τις εταιρείες  που επέλεξαν την υποστήριξη της, καθώς, πέρα από τις βασικές λογιστικές υπηρεσίες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο συμβουλευτικό πλαίσιο, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα οικονομικό blueprint για κάθε πελάτη.

Επίσης στους φετινούς χορηγούς συγκαταλέγονται και τα πρατήρια υγρών καυσίμων του «ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ» που βρίσκονται  στην οδό Ν. Πλαστήρα 105, στην Κατερίνη το πρώτο και μετά το Σβορώνο αριστερά, δηλ. στο 6ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνος, το δεύτερο.Ο σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά για τη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες της ομάδας.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved