Ροή Ειδήσεων:

Πιερίδες Μούσες: Παρουσίαση επίσημου χορηγού (SPITIMAS)

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η μεγάλη εταιρία «spitimas» θα είναι ο επίσημος χορηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ.

Η σταθερή εξέλιξη μιας αξίας στο χρόνο...

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 24.11.1959 ως Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός από τους Επιπλοποιούς του Νόμου Πιερίας, με σκοπό την προμήθεια ξυλείας, βιομηχανικών ειδών ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας.
1.3.2009 Ξεκινά η μετατροπή του κεντρικού κτιρίου από ένα κλασικό κατάστημα πώλησης υλικών επιπλοποιίας σε ένα Σύγχρονο Τεχνικό Πολυκατάστημα 3.000τ.μ. και πλέον με τον διακριτικό τίτλο "SPITIMAS”, που σηματοδοτεί την στροφή στη διακίνηση προϊόντων ευρείας οικιακής χρήσης.



Έτσι με την ευγενική αυτή χειρονομία, (την χορηγία στην ομάδα ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ) συμβάλετε στην προσπάθεια που γίνεται για την προώθηση του αθλητισμού σε ένα δύσκολο κομμάτι του, αυτό του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η συμμετοχή της εταιρίας σας spitimas και η υποστήριξη της βελτιώνει την ποιότητα της άθλησης και συνεισφέρει καταλυτικά στην καλύτερη υγεία, λειτουργία, και εμφάνιση των αθλητριών μας. Η αξίες αυτής της χορηγίας αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας για την οικογένεια, για αυτό η οικογένεια μας ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ θεωρούμε το SPITIMAS... ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved