Ροή Ειδήσεων:

Δεν τα κατάφερε ο Βατανιακός, ηττήθηκε στο Κορδελιό

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012



Δεν τα κατάφερε ο Βατανιακός να επιστρέψει στη "βάση" του με κάτι θετικό από το Κορδελιό καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον τοπικό Οδυσσέα. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη που προηγήθηκαν με τον Μανίκα στο 9' όμως ένα... μπλακ άουτ σε δυο λεπτά (23'-24') μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 με τους Αχαλινόπουλο με κεφαλιά και Κυριακίδη με σουτ αντίστοιχα να βάζουν μπροστά τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου αύξησαν το δείκτη του σκορ σε 3-1 με κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 44' ενώ ο Βατανιακός μείωσε με πέναλτι του Μανίκα στο 45' σε 3-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Κετσερίδης (Σερρών) με βοηθούς τους Κωτούλα (Σερρών) και Κόκκαλη (Θεσσαλίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Καλογεράκης, Μπολόσης και Κυριακίδης από πλευράς Οδυσσέα και οι Βαρτζιώτης και Τζιώρας του Βατανιακου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου): Καλογεράκης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος (77’ Παπαδόπουλος), Σάρρος, Μπολόσης (68’ Σάλιβαν), Αλμπάνης (54’ Ζαγναφέρης), Κυριακίδης.


Βατανιακός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης (46΄ Κατσαμάγκας), Γιαλαμίδης (75΄ Γιαννούλης), Βαρτζιώτης, Ηλίας, Βέργος, Ποτουρίδης, Λαγδάρης, Τσιώμης (46΄ Κόλα), Μανίκας, Τζιώρας.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved