Ροή Ειδήσεων:

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Βλάχου στο πάγκο του Αιγινιακού

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012



Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Βλάχου στο πάγκο του Αιγινιακού, καθώς η ομάδα της Πιερίας επικράτησε με 1-0 τον Τηλυκράτη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε με πλάσε ο Εξαρχος στο 63΄ έπειτα από σέντρα του Πλατάκη.
Ευκαιρίες έχασαν ακόμη για τούς γηπεδούχους οι Μποταίτης(απέκρουσε ο Ταίρης 9΄),Εξαρχος (σε κόρνερ ο Ταίρης 21΄  καί 89΄)και για τούς φιλοξενούμενους ο Τεπετός (εδειωξε ο Σακελλαρίδης 79΄)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης, Τασίδης, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Καραγιαννής, Ζούργκος, Μποταΐτης, Κυρτέγος (82΄ Γιαουτζής)Προβατίδης, Πλατάκης (78΄ Μιλκούδης), Εξαρχος (90΄ Κοσμίδης)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ταΐρης, Τεπετός, Σαχινίδης, Μελισσόπουλος, Παλάσκας (67΄ Σκερλετίδης), Σμίλτος, Τζιμάνης, Γεωργίου, Κλάζογλου, Κομνινάκης, Καταγής.

Συνέντευξη Τύπου

Σάββας Καρυπίδης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε κακό αγωνιστικό χώρο. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό, δεν μπορέσαμε όμως να σκοράρουμε στις δυο καλές ευκαιρίες που είχαμε. Στο τέλος όταν ρισκάραμε, μπορούσαμε να δεχθούμε και δεύτερο γκολ από τον Αιγινιακό. Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια, συνεχίζουμε, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Γιάννης Βλάχος:«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν σε τέτοιο βαρύ τερέν. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, όσο το επέτρεπε το γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να τις ολοκληρώνουμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε το ίδιο δυνατά, όμως όσο πλησίαζε το παιχνίδι προς το τέλος του και επειδή είχαμε να νικήσουμε από την πρώτη αγωνιστική, αγχωθήκαμε γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Σάκη Παπαβασιλείου για την εικόνα που έχει αυτή η ομάδα, είναι πολύ δουλεμένη και του αναλογεί μερίδιο αυτής της νίκης. Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι έχουμε καλό ρόστερ και πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved