Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός Αρχέλαος: Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Μαρούσι

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012Λευτέρης Χατζηκυριακίδης: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε καλύτερα το παιχνίδι»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Μαρούσι που έγινε στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου το Μαρούσι κέρδισε δίκαια. Εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία που έχουν οι παίκτες του και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά ποσοστά αναδείχθηκε νικητής. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε καλύτερα το παιχνίδι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το προσπεράσουμε, μας ενοχλεί η ήττα, αλλά πλέον η σκέψη μας πάει στον επόμενο αγώνα. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κατερίνης  για τη θερμή του παρουσία και συμπαράσταση»
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved