Ροή Ειδήσεων:

ΜΕΝΤ - Πιερικός Αρχέλαος 71 – 73: Δηλώσεις μετά τον αγώνα

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Χρήστος Γκαβανόπουλος: «Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια»

Δημήτρης Πόδας: «Στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο καλαθοσφαιριστής Χρήστος Γκαβανόπουλος που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Χρήστος Γκαβανόπουλος – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό. Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια.  Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά τη συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved