Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός: Παρουσίαση επίσημου χορηγού ομάδα Κ-17 (era energy)

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012



Στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πιερικού έγινε η επίσημη παρουσίαση του βασικού χορηγού era energy της νεοσύστατης ομάδας του συλλόγου Κ-17.
To παρόν στη παρουσίαση έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσιτιρόκης Πασχαλης, ο Αντιπρόεδρος Ναρίνογλου Γιώργος, οι έφοροι Τσαρτσιταλίδης Σταύροςκαι Σαραηλίδης Τάσος.
Εκ μέρους του χορηγού το παρόν έδωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Αριστείδης Νίκας και ο υπεύθυνος πωλήσεων κος Τραπεζανλίδης Γεώργιος.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με την φωτογράφηση της ομάδος και στη συνέχεια έγινε φωτογράφηση με με τον χορηγό.
Η παρουσίαση έκλεισε με δήλωση του Προέδρου Τσιτιρόκη Πασχάλη και του χορηγού κου Αριστείδη Νίκα.

ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κο Νίκα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πιερικού και να τον ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη βοήθεια του, παρ' όλο που η χώρα μας μαστίζετε από μεγάλη κρίση και την βιώνουμε καθημερινά.
Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που με την πολύτιμη βοήθεια τους ενισχύουν να επιβιώσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Φέτος ο κος Νίκας και η εταιρεία του era energy είναι ο βασικός και μοναδικός χορηγός της ομάδας Κ-17 του Πιερικού σε πλήρη ιματισμό και αθλητικό υλικό.
Θέλω για μία ακόμη φορά να τον ευχαριστήσω και να ευχηθώ υγεία στον ίδιο και την οικογένεια του και πάντα επιτυχίες.

ΝΙΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον Πιερικό για την τιμή που μας έκανε να είμαστε βασικός χορηγός της ομάδος Κ-17. Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός άρα θα πρέπει κι εμείς από την μεριά μας να μην γυρίζουμε την πλάτη όταν ζητάνε την βοήθεια μας.
Αυτό πράξαμε και τώρα με την ομάδα του Πιερικού και θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να βοηθάμε πάντα και με όποιον τρόπο μας ζητηθεί.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους του Πιερικού και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει γιατί εγώ από την πλευρά μου έχω υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ξέρω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved