Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός – ΑΕΛ Καλλονής 1 – 1 Συνέντευξη τύπου - Φωτορεπορτάζ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012



Τίμος Καβακάς (προπονητής ΑΕΛ Καλλονής): Ήταν ένα κακό παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και να θέλουν αμφότερες τη νίκη. Προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ αλλά δε μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα αφού δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση.
Σήμερα θέλαμε την ουσία και όχι το να παίξουμε ωραία, όπως σε άλλα παιχνίδια που συνέβαινε να παίζουμε καλά και να χάνουμε. Καταφέραμε τελικά να πάρουμε έναν πόντο και κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι το γκολ που ακυρώθηκε στο τέλος για μας ήταν κανονικό. Οι αποφάσεις του διαιτητή στο β' μέρος ήταν εις βάρος μας. Δεν έχω μιλήσει ως τώρα για τη διαιτησία αλλά στα Ψαχνά μας ακυρώθηκε καθαρό γκολ με τη μπάλα να έχει περάσει ένα μέτρο και τώρα το ίδιο. 
Ο Πιερικός είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, αυτό ήταν το σκεπτικό εξ αρχής. Είναι δύσκολο το εγχείρημα, όταν υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα.

Ντούσαν Μιτόσεβιτς (προπονητής Πιερικού):
 Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε σήμερα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και με πολλά προβλήματα απουσιών. Αυτό μας επηρρέασε από το να δείξουμε κάτι καλύτερο. Στο α' μέρος είχαμε πολύ άγχος. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, κι ευτυχώς που ισοφαρίσαμε γρήγορα σε 1-1. Κι εμείς έχουμε παράπονα από τη διαιτησία, μας αδίκησε σε πολλές φάσεις. Στο β' μέρος πιέσαμε, ανέβηκε η ομάδα, είχαμε δυο καλές ευκαιρίες, τη μία όταν δεν πρόλαβε ο Ντάνι και την άλλη που έσωσαν στη γραμμή οι αντίπαλοι. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να δεις τεχνικό και καλύτερο παιχνίδι. Νομίζω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Έχουμε νεαρούς παίκτες που θέλουν εμπειρίες και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Ήλθα σε μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια και είναι δύσκολο να αλλάξουμε κάτι από τη μια στιγμή στην άλη αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στην προπόνηση και τα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο κόουτς και την ομάδα του που έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Μιχάλης Κριπιντίρης (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ Καλλονής):
 Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με τέσσερις συνεχόμενες ήττες ενώ κι εμείς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Παρ' όλα αυτά μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο α' μέρος καταφέραμε να προηγηθούμε έχοντας τον έλεγχο, ήμασταν καλύτερο από τον Πιερικό αλλά ισοφαριστήκαμε γρήγορα. Στο β' μέρος προσπαθήσαμε να πάρουμε ξανά κεφάλι στο σκορ, δεν τα καταφέραμε αλλά πιστεύω ότι το γκολ που ακυρώθηκε στο 92' ήταν καθαρό. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο αν έμπαινε το γκολ θα καταφέρναμε να φύγουμε με τη νίκη. Συνεχίζουμε, έχουμε καλή ομάδα, μας λείπει όμως το αποτέλεσμα. Την Κυριακή έχουμε  ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να συντονιστούμε, να οργανωθούμε και να πάρουμε από εκεί τους τρεις βαθμούς.

Διονύσης Μιχαηλίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, μπορώ να πω χωρίς τεχνική, μόνο με δύναμη και πάθος. Η Καλλονή είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που θέλουμε όσο μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Με πολλή δουλειά πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι όπως λέγαμε όλη την εβδομάδα, σε μια πολύ δύσκολη εποχή με κακά αποτελέσματα και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αν μας έδινε ο διαιτητής το πέναλτι στη φάση του Φαμπίνιο. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη συνέχεια, καλή συνέχεια στην Καλλονή.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved