Ροή Ειδήσεων:

Στο 1-1 έμεινε ο Πιερικός με την ΑΕΛ Καλλονής

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012



Στο 1-1 έμεινε ο Πιερικός με την ΑΕΛ Καλλονής, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Πιερικού, για τη 10η αγωνιστική της Football League μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους. Το σκορ άνοιξε για την Καλλονή ο Λεοζίνιο στο 38' με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή ενώ στο 42' ο Φαμπίνιο με προβολή ύστερα από σουτ του Κόιτς έφερε το ματς στα ίσα.

Οι καλύτερες φάσεις και γκολ του αγώνα:

14' Μακρινό σουτ του Γκονζάλεζ, απέκρουσε ο Τόλιος.

17' Κακό σουτ του Σεχολάρι, η μπάλα ξεγέλασε τον Μάππα, ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ.

20' Από λάθος γύρισμα του Γιαζιτζόγλου έκλεψε ο Μαρσέλο, έδωσε στον Γκονζάλεζ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, έδιωξε όμως ο Τόλιος. 

38' ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Λεοζίνιο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Τόλιου και έκανε το 0-1.

42' ΓΚΟΛ! 1-1: Σουτ του Κόιτς από δεξιά, ο Φαμπίνιο μπήκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πιερικό.

60' Διαμαρτυρίες για πέναλτι σε τράβηγμα του Μαϊστόροβιτς στον Φαμπίνιο, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Καραγκούνης έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

90' Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος.

90' + 2' Ο Μανούσος πέτυχε γκολ αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως επιθετικό φάουλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόκιτς, Δήμου, Ίτσιος, Φαμπίνιο (86' Μιχαηλίδης), Κόιτς (69' Λόπεζ), Καθάριος, Ντάνι, Σεχολάρι (46' Καραγκούνης).

ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος (46' Κώτσιος), Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης (65' Κριπιντίρης), Μαρσέλο, Μανούσος, Γκονζάλες (75' Γκόβας), Καζάκης, Λεοζίνιο.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved