Ροή Ειδήσεων:

Καλύτερος ο Βατανιακός 1 - 0 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Όμορφο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Βατανιακού, που πήραν το τρίποντο επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου με το... πτωχό 1-0 και τέρμα που σημείωσε ο Ποτουρίδης με σουτ στο 14'.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βατανιακού πέρασαν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα με τους παίκτες της τοπικής ομάδος να ξεδιπλώνουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές τους αρετές και να έχουν δύο δοκάρια στο 24' οριζόντιο ο Ποτουρίδης και στο 73' ο Ηλίας.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του ποδοσφαιριστή του Βατανιακού, Χρήστου Τζιώρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαϊραμίδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Παπαδόπουλος (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιδηρόπουλος - Τσεμπερίδης, Πασχαλούδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πασχαλούδης

Βατανιακός (Κουρτόγλου-Γρηγοριάδης): Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Μανίκας, Ποτουρίδης, Βέργος (75' Τσιώμης), Σιδηρόπουλος (57' Γιαννούλης), Τσιτλακίδης, Κόλα, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης (88’ Α. Τσικαδέρης), Γιαλαμίδης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου (Νίκος Γάδος): Γαβριηλίδης, Βλαχόπουλος, Πετρίδης, Καρυπίδης (60' Στόικος), Πασχαλούδης, Τσεμπερίδης, Κουκούτσης, Ρόβας (46' Τζήμας), Γαϊδαρτζής, Μουτίδης (74' Λουίζος), Ασλανίδης.
pieriasport
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved