Ροή Ειδήσεων:

Κάκιστος ο Πιερικός, 0-3 από τη Δόξα Δράμας

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Βαριά ήττα με 0-3 γνώρισε ο Πιερικός από τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League, μπροστά σε περίπου 700 ηρωικούς φιλάθλους του, στο γήπεδο της Κατερίνης και "βυθίστηκε" ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, ισοβαθμώντας πλέον στη 18η θέση της βαθμολογίας με το Βύζαντα Μεγάρων έχοντας έξι βαθμούς.

Φάσεις και Γκολ του αγώνα:

7' Σέντρα Καθάριου από δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Γουμάγιας.

22' Σέντρα Σοϊλέδη από αριστερά, απευθείας σους του Ταραλίδη, η μπάλα άουτ.

48' Σουτ ο Κοντέων, η μπάλα έφτασε στον Κάππελ που έκανε την προβολή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

55' Απευθείας φάουλ του Ταραλίδη, η μπάλα χτύπησε στα σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

67' ΓΚΟΛ! 0-1: Σέντρα του Ταραλίδη, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπάρος κατέβασε με το κεφάλι για τον επερχόμενο Κάππελ που μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1 για τη Δόξα Δράμας.

75' Σουτ του Σεχολάρι έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, με το Ντάνι να παίρνει το ριμπάουντ, να σουτάρει αλλά τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.

76' Εκτέλεση κόρνερ του Κόιτς, κεφαλιά του Ντάνι στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα άουτ.

87' ΓΚΟΛ! 0-2: Συρτό σουτ του Ταραλίδη έξω από την περιοχή, λάθος υπολογισμός του Τόλιου και 0-2.

89' ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Κάππελ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καραγκούνη λίγο κάτω από το ημικύκλιο της περιοχής του Πιερικού, προχώρησε, βρέθηκε τετ α τετ με τον Τόλιο και τον πλάσαρε επιτυχημένα κάνοντας το 0-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Γιάννης Συμεωνίδης-Νίκος Γιάγκου): Τόλιος, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Ντάνι, Λόπεζ (60' Δεσποτόφσκι), Παπαστεργίου (71' Σεχολάρι), Καθάριος, Δήμου, Λαζαρίδης, Κόιτς, Νίκου (65' Καραγκούνης).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Πουλάκος (80' Θάνος), Περπερίδης (46' Κάπελ), Στεργιανός (71' Γκαρακλίδης), Μπάρος, Μιλένκοβιτς.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved