Ροή Ειδήσεων:

Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού Θυρα 5 - Κοπή πίτας (Nick Gkimpis)

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017


Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού Θυρα 5 ευχαριστεί θερμά που με την παρουσία τους τίμησαν στην ετήσια κοπή πίτας για το 2017 που πραγματοποιήθηκε στο καφέ πίτσα Τσουκαλάς Τους: κύριο Κουκοδήμο Κων/ντίνο Βουλευτή Πιερίας τον κύριο Ελευθεριάδη Δημήτριο πρόεδρο ΕΠΣ Πιερίας και υποψήφιο ΕΠΟ. τον κύριο Αθανασιάδη Παναγιώτη Αντδ/χος Κατερίνης και πρώην πρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. τον κύριο Καλτσίδη Αλέκο Αντδ/χος Κατερίνης και πρώην αντιπρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. τον κύριο Παπαζιώγα Νικόλαο πρ. Αντδ/χο Κατερίνης και πρ αντιπρόεδρος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. τον κύριο Παπαζήση Γεώργιο πρώην Παράγοντα της ΠΑΕ Πιερικός τον πρώην Πρόεδρο του ερασιτέχνη Πιερικού κύριο Τσιτιροκη Πασχάλη τον πρώην εκπρόσωπο τύπου και Δημοσίων σχέσεων ΣΦΚ Πιερικού κυρ Τσακιριδη Βασίλειο τον κυρ Αδαμόπουλο Δημήτριο πρώην υπεύθυνο ασφαλειας του ΣΦΚ Πιερικός τους Παλαίμαχους κυρίους Διαμαντόπουλο Σταυρό, Καραφουλιδη Κώστα και Δαδακο Βασίλειο.
Τον Επίτιμο Πρόεδρο του Σ.Ο.Π. Θύρα 5 κυρ Κοσμιδη Κων/ντινο Ιατρό Πνευμονολόγο Τον εκπρόσωπο του Σ.Φ.Ι.Π. κυρ Λαλα Γεώργιο Τον εκπρόσωπο των Μελανολευκων κυρ Γαζετη Λάζαρο Τον Πρόεδρο του ΣΦΚ ΑΕΚ Κατερίνης κυρ Χαρισοπουλο Βαιο.

Ευχαριστούμε θερμά τα μελή μας που παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση και καθώς και όλους τους φίλαθλους και οπαδούς του Πιερικού μας που μας τίμησαν .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον πρώην Πρόεδρο του Πιερικού κύριο Τσουκαλα για την πολύ ωραία φιλοξενία της εκδήλωσης μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Παπα-Νικόλα πρωτοπρεσβύτερο της Θείας Αναλήψεως που ευλόγησε την πίτα του συνδέσμου μας. 

Και τέλος ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που παραβρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας.

ΥΓ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Φωτογράφου Σάββα και θα παραλαβή μια μπλούζα του συνδέσμου.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved