Ροή Ειδήσεων:

“ΆΝΑΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ” της Χριστουγεννιάτικης Κατερίνης (Nick Gkimpis)

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

gifs website


Την Παρασκευή στις 20:00, η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, «Πάρκο των Χρωμάτων»

Τα φώτα της χριστουγεννιάτικης Κατερίνης, άναψαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας και στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου, όπου άτομα όλων των ηλικιών, παρά το έντονο κρύο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή.

Το σήμα για την εορταστική φωταγώγηση της πόλης έδωσαν με την συνδρομή μικρών παιδιών, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης  Θεόδωρος Παυλίδης, ενώ παρέστησαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου κ.α εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης: «Ανάβουμε σήμερα τα φώτα της χριστουγεννιάτικης Κατερίνης, ανάβουμε τα φώτα που θέλουμε στην ψυχή μας, προκειμένου να γιορτάσουμε μικροί και μεγάλοι τη γέννηση του Χριστού, που είναι προ των πυλών. Είμαστε όλοι εδώ, για να γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα, στην πλατεία Ελευθερίας, στον κεντρικό πεζόδρομο και την Παρασκευή το βράδυ στις 8, όλοι μαζί στο πάρκο των Χρωμάτων, στο πάρκο των Θαυμάτων, που μας περιμένει, για να το απολαύσουμε. Όλοι μαζί θα καταστήσουμε την πόλη μας, πόλη και προορισμό ενδιαφέροντος. Πόλη φροντίδας για αυτούς που έχουν, αλλά κυρίως για αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ή να ξοδέψουν πολλά χρήματα, για να περάσουν ευχάριστα και όμορφα τα Χριστούγεννα. Ευχαριστώ το Επιμελητήριο Πιερίας, το οποίο αποτελεί αρωγό και συμπαραστάτη σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ευλογημένα Χριστούγεννα».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόνισε: «Δίνουμε μία νότα αισιοδοξίας και χαράς σε άτομα όλων των ηλικιών. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση αυτών των εορταστικών εκδηλώσεων. Σήμερα από την κεντρική πλατεία ξεκινάει η ελπίδα. Δίνουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας σε όλους».

Η στολισμένη φάτνη και ο φωτεινός διάκοσμος του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας, οι χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης συμπλήρωσαν το όμορφο εορταστικό σκηνικό της εκδήλωσης.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved