Ροή Ειδήσεων:

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016


Συγχαρητήριο μήνυμα, Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ για την κατάκτηση 40 μεταλλίων στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Eboli της Ιταλίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ για την επάξια κατάκτηση 40 μεταλλίων, 16 χρυσών, 7 αργυρών και 17 χάλκινων, στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Eboli της Ιταλίας.

Εύχομαι από καρδιάς στους αθλητές  υγεία, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Οι στόχοι επιτυγχάνονται  όταν η πίστη στις δυνάμεις μας και η θέληση είναι ισχυρή, το αγωνιστικό φρόνημα είναι υψηλό και η σωστή  προετοιμασία με μεθοδικότητα, σχεδιασμό  και στήριξη που τυγχάνουν οι αθλητές από το ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, συμβάλλουν σε μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση και ευχόμαστε  ολόψυχα συνεχείς επιτυχίες.

Οι Πιεριείς με υπερηφάνεια και συγκίνηση καμαρώνουμε και θαυμάζουμε για τις κατακτήσεις  του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ,  που ευχόμαστε να έχουν συνέχεια, αποτελώντας πρότυπο για τη νεολαία και αναμφισβήτητα την καλύτερη προβολή για τον τόπο μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved