Ροή Ειδήσεων:

Επίσκεψη του Δημάρχου της Αυστριακής πόλης Moosburg στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016


Τον Herbert Gaggl, Δήμαρχο της Αυστριακής πόλης Moosburg, με την οποία η πόλη της Κατερίνης είναι αδελφοποιημένη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Hubert Sickl, Sonja Weiss, Norbert Pichler και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης Maintal της Γερμανίας, Δημήτρη Ασαρίδη, υποδέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης, κ. Θεόδωρος Παυλίδης.

Οι δύο πλευρές ανέπτυξαν μια γόνιμη συζήτηση για τις προοπτικές σύναψης συνεργασιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, για επενδυτικές δυνατότητες στην περιοχή καθώς και για δυνατότητες διμερούς συνεργασίας στους  τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού με έμφαση στο ΄΄επιχειρείν΄΄ συμβάλλοντας στην βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ενημέρωσε τον κ. Herbert Gaggl, για τις αρμοδιότητες της Π.Ε.Πιερίας καθώς και για  το πρόγραμμα και τις δράσεις που υλοποιεί για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής, ορεινής και παραθαλάσσιας. Ως παράλληλο άξονα της συζήτησης, τέθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, η δυνατότητα προβολής της Πιερίας στην Αυστρία ως τον ιδανικό 12μηνο πολυθεματικό τουριστικό προορισμό.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την υποδοχή και ευχήθηκε η εν λόγω συνάντηση να αποτελέσει την απαρχή συνεργασιών με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη οικονομικών κ.α. συνεργασιών. Στο τέλος της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας προσέφερε στους επισκέπτες αναμνηστικά τοπικά προϊόντα.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved