Ροή Ειδήσεων:

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα για τον Πιερικό

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016


Ιδανική ήταν η πρεμιέρα για τον Πιερικό στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς η Κατερινιώτικη ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 της Ένωσης Απολλωνίου/ Ιστιαίας και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.


Το νεανικό σύνολο του Μιχάλη Ζιώγα έφτασε απόλυτα δίκαια στην επικράτηση με πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, χάρη σε γκολ των Λαζόπουλου, Ε. Καραμανώλα και Τριανταφυλλίδη.


Φυσικά, με μια νίκη δε...σώθηκε ο Πιερικός που θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία έχοντας παράλληλα αξιοπρεπή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.


Σε κάθε περίπτωση όμως, η σημερινή "τριάρα" θα προσφέρει αφ' ενός μεν ηρεμία και αφ' ετέρου ψυχολογική ώθηση στους νεαρούς παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις επιπλέον προσθήκες που αναμένονται, μπορούν να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι στη δύσκολη συνέχεια.


Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:


18' Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα στα σώματα αμυντικών της Ιστιαίας, στην πρώτη "επίσκεψη" του Πιερικού στα αντίπαλα "καρέ".


20' Ο Αλεξίου μέσα από την περιοχή έκανε το αδύναμο πλασέ, ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε.


23' Σέντρα του Λαζόπουλου, κεφαλιά του Καραμανώλα, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.


35' Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου από αριστερά, κεφαλιά του Καραμανώλα, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία της Ιστιαίας.


39' Σουτ του Αλεξίου, έδιωξε με τις γροθιές ο Σοϊλεμέζογλου.


54' Κεφαλιά του Αλεξίου, η μπάλα ψηλά άουτ.


58' Σουτ του Κοκονόζι, η μπάλα ψηλά άουτ.


62' ΓΚΟΛ! 1-0: Έπειτα από σέντρα του Ε. Καραμανώλα, ο Λαζόπουλος με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.


83' ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Λαζόπουλος τροφοδότησε τον Ε. Καραμανώλα, ο οποίος έκανε το 2-0, με τους δυο παίκτες να αλλάζουν ρόλους δημιουργού και εκτελεστή, σε σχέση με το πρώτο γκολ.


84' ΓΚΟΛ! 3-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τριανταφυλλίδης "έγραψε" με κεφαλιά το τελικό 3-0.


89' Πολύ καλή στιγμή με τον Παρδάλη, η μπάλα έφυγε άουτ.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Παναγιωτίδης (85' Γελαδάρης), Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ε. Καραμανώλας (88' Κ. Καραμανώλας), Παπαδόπουλος, Κοκονόζι (87' Παρδάλης).


Ένωση Απολλώνιου/ Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Μπιμπάι, Μπουγκουρίδης, Τσαούσης, Τόουρφε, Πουταχίδης, Δαγκούλης, Στεργίου (81' Γεροκωνσταντής), Στασινόπουλος, Θόρια (λ.τ. 72' Κουκούρας), Νικολέτος (72' Ίντριντ), Αλεξίου.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved