Ροή Ειδήσεων:

4 Κωπηλάτες του Ναυτικου Ομιλου Κατερινης στους βαλκανικους αγωνες

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016


Αστείρευτη πηγή νέων ταλέντων αποδεικνύεται ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αφού 4 ακόμη αθλητές του καλούνται να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας που θα μας εκπροσωπήσει στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα που πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 31 Αυγούστου, λίμνη της Καστοριάς, οι κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. Χατζησαββίδης Χρήστος, Νάστος Σωτήρης, Μαχαιρίδης Κυριάκος και Ζαβαντίας Κωνσταντίνος, κατέκτησαν την πρώτη θέση στη τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων, και επιλέχθηκαν στην Εθνική Ομάδα Παίδων για τους Βαλκανικούς Αγώνες που φέτος θα διεξαχθούν στη Καστοριά το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. 

Οι τέσσερεις κατερινιώτες κωπηλάτες παρέμειναν στην Καστοριά όπου και θα προπονηθούν με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας μέχρι τους Βαλκανικούς Αγώνες.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης που πρόσθεσε: « Έ,να μεγάλο μπράβο εκ μέρους της Διοίκησης του Ν.Ο.ΚΑΤ. στους αθλητές μας Χατζησαββίδη, Νάστο, Μαχαιρίδη και Ζαβαντία για τη προσπάθειά τους και την επιλογή τους στην Εθνική Ομάδα. 
 Όλοι μας νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που 4 ακόμη κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. θα φορέσουν το εθνόσημο στο στήθος τους και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. 
 Ένα ακόμη μεγάλο μπράβο  και στον προπονητή μας το Γιώργο Μπικογιάννη που πίστεψε σε αυτό το πλήρωμα, ρίσκαρε και κέρδισε! Χάρη στη πολυετή εμπειρία του που έχει αναδείξει πολλούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές, και το ιδιαίτερο ένστικτο του, είδε στο συγκεκριμένο πλήρωμα, το μέλλον της Κατερινιώτικης κωπηλασίας, ενώ ολοένα και νέα ταλέντα ετοιμάζονται στους κόλπους του ΝΟΚΑΤ που είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν και νέες διακρίσεις στη Πιερία μας.»

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved