Ροή Ειδήσεων:

Επίσκεψη του Πιερικού στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με την νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Κώτσια Κωνσταντίνο, Γιαλαμίδη Θωμά, Κατσιαμήτα Αλέξανδρο, Πέεφ Όλιβερ, Κουρούπη Θεόφιλο, Παπουτσογιαννόπουλο Θεόδωρο, Τσιώλη Απόστολο, Χατζηδίμπα Βασίλη και με επικεφαλή της διοίκησης τον Υπεύθυνο τύπου Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το παραπάνω  δημοτικό σχολείο  στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».

Η υποδοχή από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με την διεύθυνση του σχολείου την διευθύντρια κα. Βαϊτσα Καραμάνου, τον υποδιευθυντή κ. Παναγιώτη Ζήση, τον δάσκαλο κ. Κων/νο Πολυχρόνη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου  να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους, με κεράσματα και συγκινητικές ζωγραφιές μαθητών. 

Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στην νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριών, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα. 

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα και  χαρά στους μαθητές και προσκαλώντας όλο το σχολείο για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας την διευθύντρια κα. Βαϊτσα Καραμάνου για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.
                                                                              
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved