Ροή Ειδήσεων:

Παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολίσθησης στην 3η επαρχ. οδό Τόξο-Καταλώνια

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016


Σοφία Μαυρίδου: Παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολίσθησης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην 3η επαρχ. οδό Τόξο-Καταλώνια

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το κατολισθέν τμήμα της 3ης επαρχιακής οδού Τόξου-Καταλωνίων, μετά την ολοκλήρωση από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας των εργασιών αποκατάστασης της κατολίσθησης στο σημείο όπου είχε εκδηλωθεί το φαινόμενο.

Οι παρεμβάσεις  αφορούσαν χωματουργικές εργασίες  με εκσκαφή ακαταλλήλων εδαφών, εξυγίανση σε βάθος δύο μέτρων με κροκάλα καθώς και εργασίες οδοστρωσίας με αμμοχαλικώδη υλικά. Η παρέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί με την τελική ασφαλτόστρωση.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθημερινά ελέγχουν το οδικό δίκτυο και καταγράφουν φθορές προκειμένου με τις σχετικές διαδικασίες να παρεμβαίνουν και να επιλύουν τα τυχόν προβλήματα.

Την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό  το τεχνικό της πρόγραμμα, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση, βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητά της, προκειμένου να διασφαλίζονται οι ασφαλείς μετακινήσεις των συμπολιτών και επισκεπτών της Πιερίας».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved