Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός Αρχέλαος – Τιτάνες Παλαμά

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 5μμ τους Τιτάνες Παλαμά στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Κατερίνη.

Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι καθώς οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Ο Πιερικός Αρχέλαος έχει και φέτος μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα καθώς διατήρησε τον βασικό κορμό της,έκανε κάποιες ποιοτικές προσθήκες έμπειρων παικτών,ενώ σημαντικό ρόλο πρόκειται να παίξουν και οι έφηβοι αθλητές που προέρχονται από την Pierikos bc academy.

Ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά:”Κάθε πρεμιέρα έχεις τις δικές της ιδιαιτερότητες.Έτσι και ο αγώνας με τον Παλαμά αναμένεται να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ως στόχο να παρουσιαστούμε όσον το δυνατόν πιο έτοιμοι.Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη σε ένα γεμάτο γήπεδο”.

Ο έμπειρος σέντερ Θανάσης Τοπούζης πρόσθεσε:”Δύσκολο ματς όπως όλες οι πρεμιέρες.Εμείς θα ετοιμαστούμε για μια καλή νίκη παίζοντας ταυτόχρονα και ωραίο μπάσκετ.Σε εποχές κρίσης αυτό που ακμάζει είναι ο αθλητισμός. Αυτό που όλοι αποκαλούν “κρίση” εγώ το λέω ευκαιρία, ευκαιρία επιστροφής σε αυτά που είμαστε καλοί. Το Ελληνικό μπάσκετ είναι κάτι υπέροχο! Καλώ λοιπόν όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά.”

Οι προπονητές,οι αθλητές και η διοίκηση της ομάδας προσκαλούν το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved