Ροή Ειδήσεων:

Άργος Ορεστικό – Πιερικός Αρχέλαος 78-73

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Πιερικού Αρχέλαου Απόστολος Πόδας με τον αντιπρόεδρο Φώντα Μπαραλιάκο και το μέλος του ΔΣ Πολύκαρπο Παπαγεωργίου στην εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου Άργους.Η διοίκηση του συλλόγου πάντα κοντά στην ομάδα!
Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο για τα δεδομένα της εποχής αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την πολύ ισχυρή ομάδα του Ορεστικού Άργους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα και πήραν προβάδισμα το οποίο έφτασε ακόμη και σε διψήφιο νούμερο στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου.Ωστόσο οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου απέδειξαν πως έχουν τη δυνατότητα με την εμπειρία και τις ικανότητές τους να διεκδικήσουν τη νίκη σε οποιοδήποτε παιχνίδι.19 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη η διαφορά βρίσκονταν στον 1 πόντο αλλά τελικά το Άργος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.Διακριθέντες οι Γκογκίδης,Γκοντόπουλος και ο Θανάσης Τοπούζης που στην πρώτη του εμφάνιση πέτυχε 16 πόντους και βοήθησε πολύ την ομάδα.Καλή παρουσία και για τους “μικρούς” Παρμακτσίδη και Ζησόπουλο.

Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου δικαιούται να έχει κάποια παράπονα από τη διαιτησία η οποία επηρεάστηκε από την ένθερμη ατμόσφαιρα που δημιουργούν πάντοτε οι φίλαθλοι των γηπεδούχων.Η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου ευχαριστεί το Άργος Ορεστικό για την άψογη φιλοξενία.

Άργος Ορεστικό(Καραταγλίδης):Γιαγκόπουλος,Σαββίδης,Κίτσιου,Μιχαηλίδης 28(7), Μπέλλος,Μαυρίδης 9,Τράντας 9(1),Κόττας 21,Μανδαλάκης 11,Χατζόπουλος,Μποζίνης,Παντελίδης.       

Πιερικός Αρχέλαος(Χατζηιωάννου):Τσιλιγγαρίδης,Χριστοδούλου,  Γκοντόπουλος 20(3),Τοπούζης 16,Γκογκίδης 17(3),Παπαδόπουλος,Ζησόπουλος 5(1),Παρμακτσίδης 2,Ασημάκης 11(3),Οικονόμου 2.

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Γήπεδο
Αγώνας
Σκορ
ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛ
78-73
ΑΡΝΑΙΑΣ
ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ-ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
65-86
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡ.
ΓΣΛ 1928-ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
81-62
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Ε.Α.Κ. ΘΕΣ/ΚΗΣ
72-65
ΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
0-0
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
76-59
ΠΑΛΑΜΑ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
65-83

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο
Αγώνας
Σκορ
ΣΙΔ/ΚΟΥ ΣΤΑΘΜ.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛ-ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
0-0
ΔΑΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΓΣΛ 1928
0-0
ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
0-0
ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΕΛ-ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
0-0
ΛΑΓΚΑΔΑ
ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
0-0
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ-ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
0-0
ΠΑΛΑΜΑ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
0-0
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved