Ροή Ειδήσεων:

Πλήθος κόσμου στην τελετή έναρξης - Pierikos bc academy

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015


Στο κλειστό γυμναστήριο του Σταθμού πραγματοποιήθηκε χθες ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη των Ακαδημιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κυριάκος της ενορίας του Αγ. Χαραλάμπους του Σιδ. Σταθμού, που για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε κοντά στον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο γενικός διευθυντής του Πιερικού Αρχέλαου Δημήτρης Πόδας στο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους αθλητές-αθλήτριες του Συλλόγου και τόνισε τη σπουδαιότητα των τμημάτων υποδομής.

Ο αντιπρόεδρος Ξενοφών Μπαραλιάκος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και καλή επιτυχία στις σχολικές επιδόσεις τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η αντιδήμαρχος Πόπη Τζουμέρκα-Μπατάλα, που εκπροσώπησε το δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.

Η Διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις Ακαδημίες του Συλλόγου, που αποδίδουν καρπούς, με φωτεινό σηματοδότη τον Γιώργο Τσαλμπούρη, που φέτος θα αγωνίζεται με την ΑΕΚ στην Α1 ανδρών.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι στη χθεσινή πρώτη, οι νεαροί μπασκετμπολίστες,-στριες πλημμύρισαν το κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού στον καθιερωμένο αγιασμό.

Οι νεαροί των Ακαδημιών χωρίστηκαν σε τμήματα ανά ηλικία και έγινε γνωριμία με τους προπονητές τους και πήραν το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved