Ροή Ειδήσεων:

Ενα χρυσό κι ένα χάλκινο για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. - Ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015


ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με τη συμμετοχή 86 πληρωμάτων από 10 συλλόγους πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 6/9 οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. και με χορηγό τη Δ.Ε.Θ.

Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Μπικογιάννη, 8 αθλητές σε 6 αγωνίσματα, και κατέκτησαν ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλια.

Πιο αναλυτικά: Το κύπελλο του νικητή και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο αγώνισμα σκιφ ανδρών ο πρωταθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ. Νίκος Κακούρης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του ο Αντώνης Τσέτσας που τερμάτισε τρίτος στο σκιφ παίδων. Εκτός βάθρου παρά την καλή αγωνιστική εμφάνισή τους βρέθηκαν οι : Κυριακίδου Κωνσταντίνα στο σκιφ κορασίδων,  Χατζησαββίδης Χρήστος στο σκιφ εφήβων και μαζί με τον Νάστο Σωτήρη στο διπλό σκιφ παίδων, Τσελίκας Νίκος στο σκιφ παίδων και στο σκιφ εφήβων και Ζαβαντίας Κωνσταντίνος- Καζάκας Γιώργος στο διπλό σκιφ εφήβων.

Την αποστολή συνόδεψαν στους αγώνες ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης και ο Ταμίας Γρηγόρης Κακούρης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο, στην περιοχή Αη Γιάννης διοργάνωσε η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τη συμμετοχή παλιών και νέων αθλητών, των οικογενειών τους, μελών και φίλων του Ομίλου. Η συγκεκριμένη εκδρομή τείνει να καθιερωθεί αφού πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβρη εδώ και τρία χρόνια, με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή. Φέτος πάνω από 120 εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να χαρούν την ομορφιά του Ολύμπου, κάνοντας πεζοπορία στο βουνό και παίζοντας διάφορα ομαδικά παιγνίδια και αθλοπαιδιές μέσα στο φυσικό περιβάλλον και να απολαύσουν το πλούσιο μπάρμπεκιου.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved