Ροή Ειδήσεων:

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΣΤΙΣ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015


Κάθε προσδοκία ξεπερνούν οι μέχρι στιγμής εγγραφές
ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο ξεπερνούν οι μέχρι στιγμής εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με τίτλο «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό το άγαλμα της Ελευθερίας, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι δέκα μόλις ημέρες ήταν αρκετές για να συμπληρωθεί το όριο των 1000 εγγραφών, που τέθηκε αρχικά από την Οργανωτική Επιτροπή.  
Προκειμένου όμως να καλύψουν το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχών, οι οποίες αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς καταγράφοντας νέο ρεκόρ, οι διοργανωτές αποφάσισαν να διαθέσουν 300 επιπλέον αιτήσεις στους φίλους του αθλητισμού, που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος της μεγάλης αυτής αθλητικής - πολιτιστικής γιορτής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος – Γεωργία Καμανατζή), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Χρήστο Μυστρίδη, τηλ. Επικοινωνίας : 6948 180 760.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Μέλος Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες  στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα:
www.katerinirun.gr, από την ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: www.katerini.gr ,καθώς και από την ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: www.zeusrunnersclub.gr.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους 300 επιπλέον αριθμούς που θα διατεθούν θα γίνονται δεκτές έως και τη συμπλήρωση αυτού του αριθμού με σειρά προτεραιότητας.

Με βάση την αυξημένη ζήτηση σε αριθμούς συμμετοχής, που παρατηρείται κάθε χρόνο παρακαλείστε να δηλώνετε συμμετοχή στον αγώνα μόνο εφόσον είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε μέρος, προκειμένου να μη στερήσετε τη συμμετοχή από άλλον συναθλητή σας, που δεν προμηθεύτηκε έγκαιρα αριθμό.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.katerinirun.gr

Αριθμούς συμμετοχής θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από την Αστική Σχολή, Ειρήνης 12 κατά τις ημέρες Πέμπτη 01 έως Παρασκευή 02 Οκτωβρίου ώρες 09:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Επίσης, το Σάββατο 03 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00.

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:15 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα www.katerinirun.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.zeusrunnersclub.gr πριν την απόδοση των αριθμών.

Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα θεσμό για την Κατερίνη, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον επίσημο εορτασμό των «103 χρόνων Ελεύθερης Κατερίνης» διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Στη διεξαγωγή του αγώνα συμμετέχουν δεκάδες εθελοντές συλλόγων και οργανώσεων, ενώ σε αυτή την μεγάλη αθλητική γιορτή, τους δρομείς θα εμψυχώνουν κατά μήκος της διαδρομής, οι μουσικές του Δημοτικού Ωδείου, του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, καθώς και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, εκτός από την Πιερία έχουν καταγραφεί συμμετοχές από τη Θεσσαλονίκη, την Αττική, την Ημαθία, το Βόλο, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα κ.α. περιοχές της χώρας, καθώς και από την Κύπρο.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι οι: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, 102fm, 958fm, ATLAS TV και όπως κάθε χρόνο, όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Πιερίας.

Η συμμετοχή όλων μας είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές και όσοι μπορούν ως αθλητές είναι εξαιρετικά σημαντική.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved