Ροή Ειδήσεων:

Η δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης στον αγώνα 5 χ.λ.μ. για τη μικρή Ηλιάννα

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015


Τη δύναμη της αλληλεγγύης και της αγάπης στον συνάνθρωπο αποδεικνύουν απτά οι πολυάριθμες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, που σε καθημερινή βάση προστίθενται και διευρύνουν τον ονομαστικό πίνακα όλων εκείνων που θα βρεθούν στην εκκίνηση (αύλειος χώρος Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους),  του αγώνα δρόμου – περιπατητικού αγώνα 5χλμ, για την οικονομική ενίσχυση της θεραπείας της μικρής Ηλιάννας. 

Ανάμεσά τους πρωταθλητές, μέλη του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο σύλλογος Ελλήνων εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και αθλητικοί - πολιτιστικοί σύλλογοι της Πιερίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου και αποτελεί συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο πλαίσιο των εορτασμών, για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους.
Την ευθύνη της φετινής διοργάνωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρoπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έχουν: ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους, ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Εκκίνηση θα δοθεί τις 19.00 από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού στο Σιδ. Σταθμό, ενώ  το ίδιο σημείο ορίζεται και ως τερματισμός.

Δηλώσεις συμμετοχής – παραλαβή αριθμών: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του  συλλόγου ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα γωνία την Δευτέρα 24 Αυγούστου και εκτάκτως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και την Τετάρτη 26 Αυγούστου κατά τις ώρες 18.00 έως 21.00.

Εγγραφές πραγματοποιούνται και από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους καθημερινά 18.00 με 19.00.

Με τη δήλωσή τους οι συμμετέχοντες καταβάλλουν ως αντίτιμο το ποσό των 5 ευρώ και αυτομάτως λαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που θα ορίσει η διοργάνωση εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα, ενώ για την διευκόλυνση αθλητών από περιοχές εκτός Πιερίας θα δίνονται αριθμοί έως και μία ώρα πριν τον αγώνα.

Πληροφορίες παρέχονται ως εξής:

2351039780 γραφεία συλλόγου «ΖΕΥΣ» και στα
6972607175 για τον ΑΜΟΕ –Λάζαρος Ζαπουνίδης
6948180760 για τον ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» Χρήστος Μυστρίδης

Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν με ευθύνη του ΑΜΟΕ.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα παραλάβουν ως ενθύμιο πρωτότυπο ανάγλυφο μετάλλιο.

Βραβεύονται επίσης οι τρεις πολυπληθέστερες ομάδες.

Το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, ενώ γιατρός θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Φωτογραφική κάλυψη θα υπάρχει από την διοργάνωση.

Μέριμνα για υδροδοσία πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης παραδοσιακά εδέσματα θα προσφερθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved