Ροή Ειδήσεων:

Επίσκεψη του Ν.Ο.ΚΑΤ. Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γεώργιο - Αναχώρησε η αποστολή του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015


ΤΟΝ ΣΕΒΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιο, επισκέφτηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου αντιπροσωπία του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κ.Καρυώτη, τη Γ.Γραμματέα Α.Τουλιοπούλου, τον Αν.Γ.Γραμματέα Ε. Καρπούζα, τον Έφορο Δ.Σχέσεων  Κ.Σακκά και το μέλος Α.Κουτλουμπάση.
Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. και εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του συλλόγου, την οποία δήλωσε ότι ακολουθεί ανελλιπώς, ενώ ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. με τους συνεργάτες του, παρουσίασαν σύντομα τα σχέδιά τους για το μέλλον του συλλόγου και προσκάλεσαν το Σεβασμιότατο Γεώργιο να επισκεφτεί τους αθλητές στο χώρο προπόνησης στο κανάλι Λιτοχώρου, καθώς και να παραστεί τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις ψυχαγωγικές-εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Ν.Ο.Κατερίνης.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Γεώργιος, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στους νέους, έχει ήδη επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.ΚΑΤ. στη Παραλία και έχει τιμήσει το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης με το Χρυσό Μετάλλιο της Αγίας Αικατερίνης, απεδέχθη με χαρά την πρόσκληση και δήλωσε τη συμπαράστασή του στο έργο του νέου Δ.Σ. με σκοπό την προσφορά στη νεολαία του τόπου μας.
Κατά την αναχώρησή της η αντιπροσωπία του Ν.Ο.ΚΑΤ. είχε τη χαρά να δεχτεί από το Σεβασμιότατο ως δώρο, βιβλίο σχετικό με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στο Κονγκό και τις προσωπικές εμπειρίες που ο Σεβασμιότατος αποκόμισε κατά την παραμονή και διδασκαλία του εκεί.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST 11ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Optimist εντεκάχρονων «Ρέστεια 2015», που διοργανώνει από 17 ως 20 Ιουνίου στη Παλαιά Φώκαια η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Σαρωνικού και την υποστήριξη των Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Π.Φώκαιας «οΠυθέας», Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου και Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αναβύσσου και Π.Φώκαιας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετέχει με τους νεαρούς φερέλπιδες ιστιοπλόους Σιδηροπούλου Λουκία και Κολοσέντα Αρείωνα ,οι οποίοι είχαν κατακτήσει την πρόκρισή τους νωρίτερα την Άνοιξη, παίρνοντας καλές θέσεις στην κατάταξη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας. Τους αθλητές συνοδεύει ο προπονητής ιστιοπλοΐας Νίκος Σταυρίδης.
Οι αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν γύρω στις 200 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, περιλαμβάνουν την πρώτη μέρα(Τετάρτη) την καταμέτρηση των σκαφών και  σφράγισμα των ιστίων, τις δυο επόμενες ημέρες θα γίνουν προκριματικές ιστιοδρομίες για να χωριστούν οι συμμετέχοντες αθλητές σε στόλους, ανάλογα με τη δυναμικότητά τους, ενώ την τελευταία ημέρα (Σάββατο 20/6) θα πραγματοποιηθούν οι ιστιοδρομίες του τελικού.
 Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχεται καλή επιτυχία  και ούριους ανέμους στους αθλητές του.
Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved