Ροή Ειδήσεων:

ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015Στην 7η θέση κατατάχθηκε η Κατερίνα Νικολαΐδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στη Πολωνία, όπου η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συμμετείχε στο αγώνισμα διπλό σκιφ γυναικών μαζί με τη Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Α. 
Το νεοσύστατο Ελληνικό πλήρωμα, που συμμετείχε πρώτη φορά σε επίσημη διεθνή διοργάνωση, αφού προκρίθηκε με άνεση στη δωδεκάδα, είχε μια άτυχη στιγμή στον ημιτελικό του Σαββάτου, όπου ένα «βούλιαγμα» του κουπιού τους στέρησε την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών, που φέτος έχει συγκεντρώσει πολύ μεγάλα ονόματα της Παγκόσμιας κωπηλασίας.
Το πλήρωμα των Νικολαΐδου-Ασουμανάκη στον μικρό τελικό της Κυριακής, επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις, τερματίζοντας πρώτο μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα, με χρόνο 6:55, αφήνοντας στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα τα πληρώματα της Δανίας και της Τσεχίας.
Ο κος Μπικογιάννης Γιώργος, προπονητής της Κατερίνας Νικολαΐδου στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης δήλωσε για τον αγώνα: «Ήταν μια πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση για τη Νικολαΐδου. Μια μικρή ατυχία στον ημιτελικό δεν της έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί στο μεγάλο τελικό.  Παρόλα αυτά η Κατερίνα με τη Σοφία άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις από την πρώτη τους εμφάνιση στο διπλό σκιφ γυναικών και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η συνέχεια της χρονιάς θα είναι πού καλή. Ο τελικός στόχος τους είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου θα δοθούν και τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.»
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ συγχαίρει την Κατερίνα Νικολαΐδου για την πολύ καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα και της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς της.
Ο έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved