Ροή Ειδήσεων:

6η η 11Χρονη Σιδηροπούλου του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015


  Η ΛΟΥΚΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ 11ΧΡΟΝΩΝ.

ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Α.ΚΟΛΟΣΣΕΝΤΑ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου το Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Optimist 11χρονων, στην Παλαιά Φωκαια με τη συμμετοχή 280 νεαρών ιστιοπλόων (185 αγόρια και 96 κορίτσια) από όλη την Ελλάδα.             

Ο άστατος καιρός που επικρατούσε σε όλη την Ελλάδα το τριήμερο, επηρέασε και τη διοργάνωση με συνθήκες που κυμαίνονταν από την απόλυτη άπνοια, ως και παροδικά μπουρίνια και ισχυρούς ανέμους που δυσκόλεψαν τους νεαρούς ιστιοπλόους.

Παρόλα αυτά με 3 φανταστικές ιστιοδρομίες τη τελευταία ημέρα των αγώνων, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Λουκία Σιδηροπούλου έφτασε στην κατάκτηση της έκτης θέσης της πανελλήνιας κατάταξης. Με ιστιοδρομίες 2 , 6 και 5 σκαρφάλωσε από την 11η θέση που είχε βρεθεί στο τέλος της δεύτερης ημέρας,  στην 6η θέση, ανάμεσα σε 96 αθλήτριες.
  
Πολύ καλή η προσπάθεια και από τον μικρό Αρείων Κολοσέντα. Συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση και με τόσο δύσκολες συνθήκες τις πρώτες 2 ημέρες, έμεινε στον στίβο προσπαθώντας να τερματίσει σε όλες τις ιστιοδρομίες. Παρά τις  ανατροπές στο σκάφος του και 2 άκυρες εκκινήσεις κατάφερε να αφήσει πίσω του στην βαθμολογία 50 συναθλητές του, δείχνοντας μεγάλη επιμονή και αγωνιστικότητα.

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Ν.Σταυρίδης που συνόδεψε τους αθλητές, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από τις επιδόσεις όσο και από την αγωνιστικότητα των δυο νεαρών ελπιδοφόρων αθλητών του,

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ
Κώστας Σακκάς.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved