Ροή Ειδήσεων:

Χάλκινο μετάλλιο για τη Νικολαϊδου στην Ιταλία

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015Για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο βάθρο των νικητών σε διεθνή διοργάνωση η Κατερίνα Νικολαϊδου. Αυτή τη φορά στη λίμνη πιεντιλούκο της Ιταλίας όπου από την μεγάλη παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα διεξήχθη η 28η διεθνής κωπηλατική ρεγκάτα «paolo d’aloja» με τη συμμετοχή 191 πληρωμάτων από 25 χώρες όλου του κόσμου.

Η πρωταθλήτρια του ναυτικού ομίλου κατερίνης αγωνίστηκε την κυριακή στον τελικό του αγωνίσματος διπλό σκιφ γυναικών μαζί με την ασουμανάκη σοφία του Ε.Ν.Ο.Α. και τερμάτισαν στην τρίτη θέση, πίσω από τα πληρώματα της Λιθουανίας και της νότιας αφρικής, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 7:13.

Την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 11/4) η Νικολαϊδου αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματος σκιφ γυναικών όπου ο ανταγωνισμός αποδείχτηκε πολύ σκληρός και η Νικολαϊδου που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, τερμάτισε στην 5η θέση.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια που επέστρεψε την δευτέρα στην Ελλάδα, θα είναι μέλος της 16μελούς αποστολής με την οποία ο  ναυτικός όμιλος Κατερίνης  θα πάρει μέρος στο 81ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του σχοινιά σε λίγες μέρες 17-19 Απριλίου.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved