Ροή Ειδήσεων:

Ο Διγκόζης στο Αιγίνιο

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015


Ξεκίνησε και επίσημα η θητεία του Άγγελου Διγκόζη στον Αιγινιακό! Η mikriliga.com σας είχε ενημερώσει απ' την Τετάρτη για τη συμφωνία των Πιερίων με τον Μακεδόνα κόουτς, ο οποίος διαδέχεται τον Σταύρο Διαμαντόπουλο και καλείται μέσω πλέι-άουτ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή στη Football League.

Ήδη την Παρασκευή έκανε την πρώτη του προπόνηση, γνώρισε τους παίκτες και σήκωσε μανίκια για το ντεμπούτο του την Κυριακή με την Λαμία. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, ο 40χρονος προπονητής έφυγε απ' τα Τρίκαλα λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Ο Άγγελος Διγκόζης θα είναι ο διάδοχος του Σταύρου Διαμαντόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού. Ο πολύπειρος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της Πιερικής ΠΑΕ και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο πρώην προπονητής των Τρικάλων (από τον οποίο αποχώρησε προ ημερών, ενώ πριν καθόταν στον πάγκο του Τυρνάβου) θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αιγινιακού την Κυριακή απέναντι στη Λαμία για την 24η αγωνιστική της Football League.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved