Ροή Ειδήσεων:

Πρωτάθλημα Κ-17 ΕΠΣ Μακεδονίας

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015


Πρωτάθλημα Κ-17 ΕΠΣ Μακεδονίας (Β Φάση): 1η Αγωνιστική ΑΕΠ Ηρακλής Θεσσαλονίκης – ΣΦΚ Πιερικός 3-0 Αντιμέτωπος με έναν εξαιρετικό Ηρακλή τα παιδιά του Πιερικού προσπάθησαν, πάλεψαν, πολέμησαν αλλά δεν είχαν την τύχη να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σημασία έχει ότι η Κ-17 του Πιερικού είναι μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας και η πρώτη επαρχιακή ομάδα που φτάνει στο σημείο αυτό’’.

Το παιχνίδι: 

Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε το «μουδιασμένο» ξεκίνημα του Πιερικού (φανερά επηρεασμένοι λόγου μηχανικής βλάβης του πούλμαν η αποστολή έφθασε 10 λεπτά πριν κλείσει το φύλλο αγώνας ο διαιτητής) και προηγήθηκε στο 6ο λεπτό όταν σέντρα από δεξιά έφτασε σε αμαρκάριστό παίκτη του Ηρακλή στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Μπουρουζήκα για το 1-0

Δυστυχώς για την ομάδα του Άγγελου Κούτου η κατάσταση δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια, με τον Ηρακλή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Πιερικό να προσπαθεί να αντιδράσει και να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά η ασφυκτική πίεση των αντιπάλων τους σε συνδυασμό με την κακή αμυντική λειτουργία δεν τους επέτρεψε να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο. .

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο με τον Ηρακλή να επιτίθεται κατά κύματα και τους Κατερινιώτες να προσπαθούν να αμυνθούν με νύχια και με δόντια.

Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ηρακλής έκανε την ‘’ζημιά΄΄ πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά ΄΄καθάρισε΄΄ το ματς υπέρ του.

Η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε ίδια και στη συνέχεια του αγώνα, με τους παίκτες του Πιερικού να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα να κρατήσουν υπό έλεγχο τους παίκτες του Ηρακλή.

Έτσι το μοιραίο ήρθε και μαζί η χαριστική βολή όταν ο Ηρακλής πέτυχε και τρίτο τέρμα στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων.

Σύνθεση:

Πιερικός: Μπουρουζήκας, Παπαδόπουλος (Σιρανίδης), Κουκοδήμος, Γκαράτζιας, Κωστίδης, Μάρκου (Κουφονικόλας), Ρούντο, Πάσχος, Μπαϊράμι (Καλεντερίδης), Τόσκας, Μτσεντλισβίλι (Αλμπέρης)
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved