Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός: Ήταν όλοι παλικάρια!

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015


Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στον Εύοσμο και σας απόλαυσαν όλοι οι Πιεριείς κι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της Ελλάδας.

Σταθήκατε όλοι παλικάρια. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην αρχή του παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.

Μεταδώσατε ότι << η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο>>.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.

Οι ένθερμοι φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο γνωστό στέκι CAFE ΠΑΣΧΑΛΗΣ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι από το τελικό συναρπαστικό αποτέλεσμα όπου συνεχώς ελπίζαμε καταγράφοντας  τα συναισθήματα δυναμικής των ποδοσφαιριστών μας.

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα συναισθήματα που μας χαρίσατε κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας με την ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ, για μια νέα ανοδική πορεία της ομάδας μας, γιατί αυτή η ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον. Όλοι, φίλοι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης την Παρασκευή 13/2/15 κι ώρα 18:00, για να χειροκροτήσουμε  τη νεανική ομάδα μας που μας περιμένει για να μας χαρίσει το επόμενο αποτέλεσμα .

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved