Ροή Ειδήσεων:

Έκοψε την πίτα της η Toumba FC!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015


Σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18/01 στο Papillon στην Τούμπα, η Ακαδημία Toumba FC έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σ' ένα απόλυτα οικογενειακό κλίμα, γονείς και αθλητές όλων των τμημάτων της ομάδας έδωσαν το παρών τους κι αντάλλαξαν ευχές για υγεία και καλή χρονιά.

Η πρόεδρος και "ψυχή" της ακαδημίας Τζένη Τερζή, φρόντισε για την υποδοχή όλων καθώς και για κάθε λεπτομέρεια ώστε όλα να κυλήσουν απρόσκοπτα.

Στο πλαίσιο της "ζεστής" αυτής εκδήλωσης, ο προπονητής του προπαιδικού τμήματος της Ακαδημίας και μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γαλανόπουλος, αφού αρχικά ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την ομάδα, στη συνέχεια ανέλυσε τη φιλοσοφία της Toumba FC, ενώ παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα της παρουσίας τους σε κάθε εκδήλωση.

Αρχικά υπογράμμισε πως πρόκειται για μία σοβαρή συλλογική προσπάθεια, η οποία έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη μύηση των μικρών αθλητών στο ποδόσφαιρο, καθώς και την ανάδειξη ποδοσφαιριστών. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τομέα της μάθησης, ο οποίος, όπως τόνισε πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα στις μικρές ηλικίες.

"Στόχος μας είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το άθλημα κι όσα έχουν το "χάρισμα" και το ταλέντο να εξελιχτούν μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες. Επειδή η Toumba FC είναι ραγδαία εξελισσόμενη ακαδημία και θα υπάρχουν πολλές και παράπλευρες εκδηλώσεις, σας θέλουμε όλους δίπλα μας προκειμένου να συνεισφέρετε στην εξέλιξη των παιδιών σας", κατέληξε ευχόμενος ακόμη καλύτερη συνέχεια σε όλα τα επίπεδα.

Η Δώρα Ιωακειμίδου, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση, επεσήμανε μεταξύ άλλων πως "η Toumba FC φιλοδοξεί να γίνει μία από τις ισχυρότερες και πιο ποιοτικές Σχολές Ποδοσφαίρου ώστε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη της".

Aκολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Το "φλουρί" της "οικογενειακής" πίτας έτυχε στα Θεία, γεγονός που... μεταφράστηκε ως σημάδι για μία ευλογημένη χρονιά για όλους! Οι τυχεροί από τα τμήματα υποδομής κέρδισαν δώρα από το κατάστημα RE TOUS, ευγενική χορηγία της Αγγελικής Ζευγώλη (Λαμπράκη 105, Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα, τηλ. 2310945700). Οι βασιλόπιτες ήταν από τα ζαχαροπλαστεία Ξάιδος.

Από το τεχνικό τιμ το παρών έδωσαν, ο Ηλίας Γαλανόπουλος που διετέλεσε και χρέη οικοδεσπότη καθώς τέλεσε την κοπή της πίτας, ο Παντελής Μπάμπης, ο Δημήτρης Πλάνος, ο Νίκος Νικολαΐδης και ο Κώστας Τσουρίκας.

Ο Αλέξης Τασούλης, τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και προπονητής της Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων παραβρέθηκε λίγο αργότερα στα γήπεδα FFFF στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των μικρών της Toumba FC, καθώς συμμετέχουν σε οικείο τουρνουά.

Η διοίκηση της Toumba FC ευχαριστεί το Papillon (Γρ. Λαμπράκη 207, Τούμπα), για τη φιλοξενία.

Καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη σε όλους!

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved