Ροή Ειδήσεων:

Ηττήθηκε ο Αχιλλέας στην Αρτα

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015


Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Γ'θνικής του 2ου ομίλου. Η Ηπειρώτικη ομάδα κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 69' μετά από σουτ του νεαποκτειθέντα Τζερεμέ ενώ μετά από περίπου δέκα λεπτά ακυρώθηκε γκολ του Παυλίδη καθώς ο βοηθός διαιτητή κ. Στεφούλης έδειξε τον Παναγιωτίδη σε θέση offside. Πάντως το παιχνίδι έληξε με πολλές διαμαρτυρίες απέναντι στο διαιτητικό τρίο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

 3' Σουτ του Καραγκούνη η μπάλα άουτ δίπλα από το τέρμα του τερματοφύλακα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

7' Πάσα του Καραγκούνη στον Παναγιωτίδη, ο δεύτερος σούταρε μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

13' Ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Βασίλιεβιτς από πολύ πλάγια θέση σούταρε και πέρασε τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Σακελλαρίδη.

31' Σουτ του Κυριάκη ο Σακελλάρίδης σε ετοιμότητα.

37' Μακρινό σουτ του Βασίλιεβιτς ο Σακελλαρίδης μπλόκαρε εντυπωσιακά.

60' Μετά από αδράνεια της άμυνας του Αχιλλέα, ο Τζερεμές από κοντά άνοιξε το σκορ για τον ΑΕ Καραϊσκάκης σημειώνοντας το 1-0.

69' Ακυρωθέν γκολ για την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο Λαζαρίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά ο Παναγιωτίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παυλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο πρώτος βοηθός κ. Στεφούλης υπέδειξε λανθασμένα τον Παναγιωτίδη σε θέση offside. 

83' Τρομερή ευκαιρία για την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάκα, ο Ζαχαράκης με κεφαλιά αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

90' Αποβολή του Κόλλινς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕ Καραϊσκάκης : Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Κυριάκης(46' Γυφτοκώστας), Σιμονιάν, Στάνσετιτς, Βασίλιεβιτς(87' Πέτσας), Καβαλλάρης(59' Τζερεμέ).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης,  Δημητρίου, Τασίδης,  Οικονόμου,  Παυλίδης,  Ηλιάδης(60' Νάκας), Παναγιωτίδης, Μακράκης (73' Ζαχαράκης), Καραγκούνης.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved