Ροή Ειδήσεων:

ΝΕΦΕΛΕΣ: Απολαμβάνουν την κορυφή!

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Μετά από έναν πολύ καλό αγώνα πλούσιο σε γκολ και θέαμα και από τις δύο ομάδες, επικράτησε εύκολα η ομάδα των ΝΕΦΕΛΩΝ επί της ΚΑΒΑΛΑΣ ΄86 με το επιβλητικό 4-1.

Η αρχή έγινε στο 7′ από την Σκαμπαρδώνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 10′  η Ασσιχίδου βρήκε το δοκάρι σε ένα ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 25′  η Ναβροζίδου πλάσαρε εύστοχα την Ιωσηφίδου και διπλασίασε τα τέρματα των ΝΕΦΕΛΩΝ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (35′), η ίδια παίκτρια   νίκησε ξανά την τερματοφύλακα της ΚΑΒΑΛΑΣ και έγραψε το 3-0.

Στο 37′  μετά από εκτέλεση κόρνερ η Τζιντζόγλου μείωσε σε 3-1 για την ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.
Ποιό φτωχό το δεύτερο ημίχρονο καθώς σημειώθηκε μόνο ένα γκόλ,  

Στο 70′  η Ναβροζίδου σημείωσε το τρίτο προσωπικό της τέρμα κάνοντας χατ-τρικ στον αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές  ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΖΑΡΤΣΙΚΛΗΣ-ΓΑΒΡΑΣ  Συνδέσμου Ημαθίας

Συνθέσεις:

ΝΕΦΕΛΕΣ – (Σαββίδου, Δαυιδόπουλος) Γρεβενίτη, Πολυχρονιάδου, Τασούλα, Κουκουστρίκα (85′ Βογιατζή), Σκαμπαρδώνη, Μουρατίδου, Τρυγωντζή (73′ Τάχου), Ναβροζίδου, Ασσιχίδου, Μιχαηλίδου (58′ Αναγνωστοπούλου), Ρίζου.

ΚΑΒΑΛΑ ΄86- (Ρουμελιώτης) Ιωασηφίδου, Κουπετσίδου, Δάντη (38′ Ηλιάδου), Παπαχρήστου, Κατιρτσίδου, Τζιντζόγλου, Μπαντή, Τριανταφυλλίδου, Σωμαδη (73′ Κασαπίδου), Τζιντζόγλου, Μπαμπαλη.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved