Ροή Ειδήσεων:

Πρωτάθλημα Κ-17 ΕΠΣ Μακεδονίας: ΣΦΚ Πιερικός 0 - Παύλος Μελάς 1

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015


Πρωτάθλημα Κ-17 ΕΠΣ Μακεδονίας: ΣΦΚ Πιερικός 0 - Παύλος Μελάς 1
 
Eξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική

Ο νόμος του ποδοσφαίρου!!!!

Όταν μια ομάδα χάνει σωρηδόν ευκαιρίες για γκολ το πιθανότερο είναι πως στο τέλος θα την πατήσει. Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε πλήρως με την ομάδα Κ-17 του Πιερικού να σπαταλά ένα σωρό ευκαιρίες και τελικά να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τον Παύλο Μελά.

Το Ματς

Παρά το σκληρό τερέν, οι πιτσιρικάδες του Πιερικού κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Έχασαν 3 τετ α τετ, σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια και σε δύο κύριες φάσεις ο διαιτητής, με περίεργες αποφάσεις ακύρωσε ένα κανονικό γκολ και σε άλλη έδωσε αρχικά πέναλτι υπέρ του Πιερικού ενώ λίγο αργότερα ανακάλεσε την απόφαση του δίνοντας έμμεσο φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
 
Πρώτο Ημίχρονο
 
Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Άγγελου Κούτου πολύ κινητική είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ήταν απελπιστικά άστοχη.
 
Στο πρώτο μόλις λεπτό ο Αμαραντίδης βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα του Παύλου Μελά όπου αστόχησε από εξαιρετική θέση στο να ανοίξει το σκόρ, στο 15’ ο Ρούντο σε σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
 
Ο τερματοφύλακας του Παύλου Μελά σε δύο περιπτώσεις στο 18’ και 22’ πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Αμαραντίδη όταν ήταν έτοιμος να πατήσει το σκανδάλη και στο 28’ όταν ο ίδιος παίκτης στην ευκαιρία του αγώνα αστόχησε από τα πέντε μέτρα μετά από εξαιρετική ενέργεια του Παγώνη από αριστερά.
 
Στο 30΄ η διείσδυση του Ζώβλικα από δεξιά και στη συνέχεια η παράλληλη σέντρα του, πέρασε μπροστά από την άδεια εστία όπου βρίσκονταν τρείς παίκτες του Πιερικού και δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 35’ από εκτέλεση κόρνερ του Ρούντο, ο Κουκοδήμος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει κεφαλιά, η μπάλα στη συνέχεια χτυπάει σε πλάτη αμυνόμενου παίκτη και καταλήγει στα δίχτυα. Ο διαιτητής ενώ αρχικά σφύριξε για την επίτευξη του γκολ και πήγαινε προς το κέντρο του γηπέδου και ενώ οι παίκτες του Πιερικού πανηγύριζαν και οι αντίπαλοι πήγαιναν προς τη σέντρα, όλως περιέργως άλλαξε γνώμη ακυρώνοντας το τέρμα υποδεικνύοντας ότι ο παίκτης του Πιερικού χρησιμοποίησε το χέρι του!!!
 
Στο 39΄ το ρεσιτάλ αστοχίας δεν τελείωσε όταν σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι όπου βρέθηκαν όχι ένας αλλά πέντε παίκτες του Πιερικού, μόνοι τους, και ο ένας εμπόδισε τον άλλον στο να στείλει τελικά τη μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των αντιπάλων να είναι καθηλωμένος στη γραμμή του ανήμπορος.
Δεύτερο Ημίχρονο
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πιερικού είχε κατοχή της μπάλας με την ομάδα του Παύλου Μελά να οχυρώνεται στην άμυνα της, κλείνοντας όλους τους χώρους προς την εστία της, δίνοντας πολλές μάχες στο μισό γήπεδο, να διαπράττει πολλά φάουλ, να διαμαρτύρεται για τα πάντα, εκνευρίζοντας τους παίκτες του Πιερικού και αναγκάζοντάς τους να μην παίξουν με καθαρό μυαλό και με ηρεμία.
Το 0-1
 
Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για τον Παύλο Μέλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο τερματοφύλακας του Πιερικού Θεοχάρης με τον αμυντικό του τον Μάρκου λόγω έλλειψης επικοινωνίας μεταξύ τους, άφησαν και οι δύο τη μπάλα να περάσει μη γνωρίζοντας ότι υπήρχε αντίπαλος στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1
 
Στο 72’ ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε και έδειξε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τόσκα στη μεγάλη περιοχή, υπό των διαμαρτυριών και πιέσεων γονέων και παραγόντων της αντίπαλης ομάδας λίγα λεπτά αργότερα άλλαξε απόφαση και έδειξε άμεσο φάουλ ένα βήμα έξω από τη μεγάλη περιοχή.
 
Από το φάουλ αυτό ο Ρούντο με απευθείας χτύπημα είδε τη μπάλα να μην του κάνει τη χάρη για δεύτερη φορά προσκρούοντας στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Σύνθεση:
 
Θεοχάρης, Αλμπέρης (Κωστίδης), Κουκοδήμος (Κουφονικόλας), Γκαράτζιας, Μάρκου, Ρούντο, Πάσχος (Χιονίδης), Παγώνης, Ζώβληκας (Μπαϊράμι), Αμαραντίδης (Τοσκας), Μτσεντλισβίλι (Καλεντερίδης).
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved