Ροή Ειδήσεων:

Έπιασαν κορυφή οι «ΝΕΦΕΛΕΣ»

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014


Στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας όπου κυριάρχησε το πάθος, η δύναμη και τα δυνατά (όχι όμως αντιαθλητικά) μαρκαρίσματα οι ΝΕΦΕΛΕΣ με γκολ που πέτυχε στο 89΄ η Μιχαηλίδου νίκησαν τις γηπεδούχες Πιερίδες Μούσες με 0-1 και θρονιάστηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και των δύο ομάδων η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε στο 20΄ όταν η Σκαμπαρδώνη βρέθηκε τετ-α-τετ με τη Νάση αλλά δεν πλάσαρε σωστά χάνοντας το γκολ.

Η συνέχεια είχε δύο καλές στιγμές για τις Μούσες που όμως οι σωστές τοποθετήσεις της Λαζαρίδου αποσόβησαν το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις γηπεδούχες να έχουν ευνοϊκό τον άνεμο και να προσπαθούν με μακρινές σέντρες να μπουν στην περιοχή της Λαζαρίδου.

Κορυφαία στιγμή ήταν το 75ο λεπτό όταν σε διεκδίκηση της μπάλας ο διαιτητής «είδε» παράβαση εντός περιοχής και καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Μουσών.

Το πέναλτι εκτέλεσε η Κόλτση και απέκρουσε σωτήρια η Λαζαρίδου.

Στο 89ο λεπτό σε υποδειγματική αντεπίθεση των ΝΕΦΕΛΩΝ η Μιχαηλίδου με σουτ έξω από την περιοχή και ενώ η Νάση ήταν εκτός θέσεως πέτυχε το γκολ της νίκης εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών παικτριών και πάγκου.

Κορυφαία για τις νικήτριες η Λαζαρίδου ενώ διακρίθηκαν οι Κουκουστρίκα και Μουρατίδου χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες ενώ καλές εντυπώσεις άφησε η 12χρονη Αναγνωστοπούλου.

Από τις ηττημένες καλές ήταν οι Βίσμπα και η Νάση που όμως ήταν και η μοιραία της τελευταίας φάσης του αγώνα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: (Μπαζάκος Η.) ΝΑΣΗ, ΒΙΣΜΠΑ, ΠΑΛΑΜΑ, ΜΕΤΕΝΙΔΟΥ (78΄ ΜΟΥΤΑΦΗ), ΚΟΛΤΣΗ Χ, ΠΟΥΡΛΙΩΤΗ, ΓΚΟΥΤΖΑ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ, ΚΟΛΤΣΗ Μ

ΝΕΦΕΛΕΣ: (Δαυιδόπουλος Ν., Σαββίδου Α.) ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΑ, ΡΙΖΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΣΤΡΙΚΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Π, ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ (43΄ ΤΑΧΟΥ), ΑΣΣΙΧΙΔΟΥ (83΄ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ), ΤΡΙΓΩΝΤΖΗ, ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved