Ροή Ειδήσεων:

Κίνηση για απόκτηση του Μαρτίνες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014


Ο Νίκο Μαρτίνες παραμένει στην πρώτη γραμμή της ΑΕΚ από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά και όπως σας ενημέρωσε από χθες το enwsi.gr αυτό που υποστηρίζουν στο Αγρίνιο είναι ότι ο Αργεντινός «άσος» βρίσκεται στο …δρόμο για τα Σπάτα. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε ανοιχτή γραμμή τόσο με αυτούς του Παναιτωλικού όσο και με την πλευρά του παίκτη, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή απουσιάζει αυτή την περίοδο και όλα δείχνουν ότι το ενδιαφέρον της Ένωσης αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή είτε μέσα στις γιορτές, είτε τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Ο Μαρτίνες περιμένει τις εξελίξεις, απόλυτα ενημερωμένος πια για το «ζωηρό» ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» και συγχρόνως «ψημένος» με την προοπτική να φορέσει από το καλοκαίρι τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό.

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο «Νίκο» συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Παναιτωλικού, γεγονός το οποίο έχει πείσει τους υπεύθυνους της ΑΕΚ να προχωρήσουν την περίπτωσή του. 

Το γεγονός άλλωστε ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Φώτη Κωστούλα κάνει ακόμα πιο εφικτή την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, από τη στιγμή που οι άνθρωποι της Ένωσης αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα, κάτι το οποίο δεν αναμένεται να αργήσει να συμβεί.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved