Ροή Ειδήσεων:

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τη συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

Σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τη συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της- που καλύπτει περισσότερα από 350 χλμ- που θα διευκολύνουν τις ασφαλείς  μετακινήσεις τόσο των  πολιτών  όσο και των  επισκεπτών της Πιερίας.

Πρόκειται για παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου και αφορούν αποκατάσταση οδοστρώματος από Βρύα προς Ελατοχώρι και από Σβορώνο έως Νεοκαισάρεια, καθαρισμό ερεισμάτων από Βρύα προς Ελατοχώρι και  επανατοποθέτηση στηθαίων και σημάτων στην 1η Π.Ε.Ο. από Αιγίνιο προς Μεγάλη Γέφυρα. Άλλωστε, ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι εργασίες για τη διαγράμμιση διαβάσεων σε πολυσύχναστα σημεία στην Περίσταση με στόχο τη διευκόλυνση και την ασφαλή  διέλευση των πεζών αλλά και η βαφή κρασπέδων στην ίδια περιοχή  καθώς και η βαφή κιγκλιδωμάτων γεφυρών στην 13η Π.Ε.Ο. στο ύψος της Πέτρας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους διερχόμενους τις προγραμματισμένες εργολαβίες με γνώμονα την ασφάλεια των διερχομένων  και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved