Ροή Ειδήσεων:

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014


Μετά από απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, η οποία πρόεκυψε κατόπιν εντολής της UEFA, όλοι οι προπονητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να λάβουν τη νέα ταυτότητα τριετίας.
 
Συγκεκριμένα, όσων προπονητών οι ταυτότητες τριετίας έχουν λήξει ή λήγουν στις 31/12 2014, καλούνται να ανανεώσουν άμεσα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ταυτότητά τους που θα ισχύει μέχρι 31/12/2015.

Οι προπονητές που δε θα έχουν ταυτότητα σε ισχύ δε θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κανένα αναθεωρητικό σεμινάριο, και συνεπώς θα χάνουν το δίπλωμα και την ιδιότητα του προπονητή και δε θα είναι δυνατό να εργαστούν σε κανένα σύλλογο!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

Όσων προπονητών οι ταυτότητες τριετίας έχουν λήξει ή λήγουν στις 31/12/14, καλούνται να πληρώσουν (σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ) παράβολο 60€

Οσων προπονητών οι ταυτότητες τριετίας έχουν λήξει προγενεστέρα (δηλαδή έληξαν στις 31/12/2013 και νωρίτερα) ή δεν έχουν πάρει ποτέ ταυτότητα προπονητή καλούνται να πληρώσουν (σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ) παράβολο 180€ για ταυτότητα που θα ισχύει ως 31/12/2015

Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόκτηση της ταυτότητας
Πρωτότυπη ταυτότητα προπονητή UEFA/ ΕΠΟ
2 φωτογραφίες ταυτότητας έγχρωμες
Η φωτοτυπία της κατάθεσης του παραβόλου στον λογαριασμό της ΕΠΟ
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητα

Η κατάθεση θα γίνει στον εξής Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΠΟ
Τράπεζα Πειραιώς: 5082-021433-637

Παρακαλούνται οι προπονητές να προσκομίσουν στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (ΣΠΠΘ), τη φωτοτυπία της κατάθεσης του παραβόλου στην ΕΠΟ, μαζί με τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά, καθώς μέσω του ΣΠΠΘ θα λάβουν τις νέες ταυτότητες προπονητή, όπως επίσης και τη βεβαίωση του Συνδέσμου ότι είναι ενεργά μέλη και ταμιακώς τακτοποιημένοι.
 
Για την παραλαβή των νέων ταυτοτήτων οι ταμειακώς τακτοποιημένοι προπονητές θα ενημερωθούν αρμοδίως από τον ΣΠΠΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι προπονητές μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω διευκρινίσεις.
Ανέστης Τσόμπανος (τακτικό μέλος ΣΠΠΘ)      τηλ.: 6973392012
Δώρα Ιωακειμίδου (γραφείο Τύπου ΣΠΠΘ)       τηλ: 6977856866
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved