Ροή Ειδήσεων:

Κοντά στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014


ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ, κοντά στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης η Ελληνική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων.

Τη μοναδική ευκαιρία είχαν να γνωρίσουν από κοντά την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων στο σχολείο τους οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στα πλαίσια το σχολείο ανοίγεται στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ΕΠΟ και η ΕΠΣ Πιερίας ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του σχολείου και στην επιθυμία των μαθητών να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου, δίνοντας τους την ευκαιρία να πιστέψουν ότι η επιθυμία τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα. 

Οι μαθητές είχαν την μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τόσο κοντά, να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα παίρνοντας έτσι μια πραγματική γεύση για το πως είναι να βρίσκεσαι κοντά στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία τους. Τα παιδιά εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους που βρέθηκαν στο σχολείο οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας και συγκεκριμένα οι: Κώστας Κότσαρης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, Μανώλης Σάλιακας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ευθύμης Κουλούρης του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Μπαστακός του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,  Πέτρος Ορφανίδης της SKODA ΞΑΝΘΗΣ και ο προπονητής της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μας Κώστας Τσάνας. 

Η αποστολή χάρισε στο σχολείο ένα λάβαρο με υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και το σχολείο με τη σειρά του απένειμε ένα αναμνηστικό δίπλωμα για την επίσκεψη της Εθνικής στην Κατερίνη και στο σχολείο. Η χαρά των μαθητών ήταν απερίγραπτη και ο ενθουσιασμός μεγάλος. Τέτοιες ενέργειες προάγουν το αθλητικό πνεύμα και έρχονται σε επαφή με το δημοφιλές άθλημα το ποδόσφαιρο, αλλά και με όλη την κοινωνική ευαισθησία που σας διακρίνει απέναντι στα παιδιά.

Η παρουσία σας στο σχολείο ήταν μία ευχάριστη, αξέχαστη, ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή στην καθημερινότητα των μαθητών. Δώσατε την ευκαιρία στους μαθητές να πιστέψουν ότι μπορούν να οραματιστούν και η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να έχετε πάντα τη δυνατότητα να στέκεστε στο πλευρό των παιδιών αρωγοί και συμπαραστάτες στις επιθυμίες τους, ώστε όλοι μαζί να ζωγραφίζουμε χαμόγελα στα πρόσωπά τους, επιτελώντας ταυτόχρονα κι ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, διότι πραγματικά αξίζει. Σας ευχαριστούμε για τα ωραία συναισθήματα που χαρίσατε στο σχολείο μας και ιδιαίτερα στους μαθητές μας. Να είστε πάντα καλά και σας ευχόμαστε με το καλό και πάλι στην Κατερίνη το καλοκαίρι για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, όπως δίπλα σας θα είναι όλοι οι Πιεριείς, συμπαραστάτες πάντα όποτε μας το ζητήσετε.  Θα απολαύσουμε το τέλος αυτού του ωραίου, δύσκολου και ονειρεμένου πραγματικά ταξιδιού που ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2015 στην Κατερίνη και στη Βέροια με το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες…, γιατί αυτή η συγκεκριμένη ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον, αλλά και έδρα στην Κατερίνη. Σας ευχαριστούμε και πάλι. 

Με εκτίμηση
Ο  Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
Βασίλης Τσακιρίδης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved