Ροή Ειδήσεων:

Ρίχνει 1 εκατ. ευρώ για τον Γενάρη

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014


Είναι φανερό πλέον ακόμα και στον πλέον δύσπιστο, πως η ΑΕΚ της τρέχουσας περιόδου έχει τη μαγιά για το μέλλον. Ανάμεσα στους παίκτες που συνθέτουν το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, υπάρχουν κάποιοι που θα είναι 11αδάτοι την επόμενη σεζόν και άλλοι που θα γεμίζουν το δυναμικό. Και ήδη, από τώρα στην Ενωση κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας με πρωτοκλασάτους παίκτες, που θα την καταστήσουν άμεσα διεκδικήτρια των τίτλων, όπως επιθυμεί ο κόσμος της. Ηδη, από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν τις πρώτες προσθήκες και όλα δείχνουν πως θα γίνουν μεγάλα «μπαμ».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εγκρίνει ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ως μεταγραφικό μπάτζετ για τη χειμερινή περίοδο. Ποσό ιδιαίτερα σημαντικό στα χέρια του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, καθώς σε μία χρονική συγκυρία που ελάχιστες ομάδες έχουν να ρίξουν ρευστό στην αγορά, η ΑΕΚ δείχνει πως έχει δυναμική και θέληση για να φτιάξει την ομάδα που θέλουν όλοι. Αυτό το ποσό μπορεί να πέσει για τη συμφωνία ή και τη μεταγραφή κάποιων εκ των παικτών που θα έρθουν.

Η απόφαση να διατεθεί τόσο σημαντικό ποσό για τον Ιανουάριο είναι απόλυτα ενδεικτική των προθέσεων του Μελισσανίδη για το μέλλον. Η ΑΕΚ θα κάνει κινήσεις πρώτης γραμμής, διαθέτοντας την καλύτερη βάση Ελλήνων παικτών και ξένους που θα κάνουν τη διαφορά. 

Όπως συνέβη και πέρυσι, όταν η Ενωση κινήθηκε μεθοδικά και έκανε γρήγορα τις κινήσεις που χρειαζόταν, ρίχνοντας από τότε στην αγορά χρήματα που μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Μάνταλος, Μπακάκης, Κολοβέτσιος κ.α.).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved